FLEX YUH TOO MIXUP

From the mixup buss out pan him with the and him Carelessness and nastiness with the bagga gal dem a walk and a breed breed up woman him
Mouth get very light thief like wah Shamar go getter and kimone chicken back a war over a man that is not fi non a them and when them guh live him under the two a dem him and lex flexx kimone babyfather and just a run off him mouth me use to admire him inna party but him Issa gal him like mixup just gwan sell u Likkle clothes them and keep u mouth lock u must suck p** I don’t know how gal de wit you no sah mouth bad man 

11 thoughts on “FLEX YUH TOO MIXUP

1. anuh lie the sender a tell, him plentiful since the argument gwaan. me nuh know whe him mek video fah the other day because him in a versace. when unno nuh use things a suh dem gwaan. me nuh know how gyal deh with all dem deh enuh.
    where is buckman flexx,him tek whe fi himself are wha?
    kimone yuh too cayliss

2. I just don’t get it how people love so much negativity in their life. Like really?? These bitches just randomly breed up for these careless men and then go out there a look for another man who is the community cocky. Worse if he doesn’t have any papers. Then, dem ah fight over the “MAN” is cant really do much for them and their children.

Then dem wonder why these kids growing up angry and cross and careless nowadays. This is sickening! These men and women need to do better than that. Dem don’t scared of STD like AIDS, HERPES, and Spiritual STD like crosses, lack, depression, anger, confusion, and etc. SMTTTT

1. GIRL CAN I TELL YOU.

THESE WOMEN ALLOW THESE LOW LIFE MEN TO TRICK N BREED THEM THEN THEY WANT TO SEEK PITTY.

I JUST DONT UNDERSTAND HOW GAL PUMPUM GET WET FI DEM MAN YAH,
      HOW?
      WHY?
      WHEN?
      WHERE?
      JUST BECAUSE MAN WEAR BRAN CLOTHE, BUY BOTTLES AND CAN GET U INNA VIP PARTIES…..

THATS REALLY WAH GET SOME A YOU PUMPUM HEATED……..MI REALLY NUH UNDERSTAND

3. Issa gal this weh want me bro An can’t get him #PERIOD!! uh big mad are little mad! Fi sure uh seh the man nah pick no side an the man nuh business wid woman thing!!hes Fren’s with both ladies! Tlk bout lex cause him always a go under ppl live an sneak dis his babymother all the time ! An she so fool cause she always want to been seening by him!!!!! Then lex a somebody fi uh wah see ediot gal the boy not even a tek care a the pickney much less!!!!!

4. Almost 2019 and unu still nu see seh issa battyman this? The whole flexx careless and full of STD cuz dem nu believe inna condoms. All strippers dem fuck raw. Kimone she love deh pon live wid flexx dem a shade gal when she is a shade har self. The whole flexx wa dash weh. @anonymous 9:38 buckman tek weh himself cuz dem hype him up mek him fuck pon Kimmy and she put him out. Them boy ya nave nutn to dem name but clothes and shoes. Met nu post dem again!

5. Jamaica is full of groupies. You travel from parish-parish, district-district, island-wide and you see females fighting over waste males like this, why? Because these men have a little bit of popularity and most often than not very little dollars or real prosperity. The real issue with these love triangles often times is that you have immature grown women who still have the mentaility of girls in high-school, so they seek out relationships that keep their names in people’s mouths as oppose to practical healthy relationships. Grow up people and stop chasing down dysfunctional situations just so you can feel relevant in gossip.