FIRE AGEN OO

12 thoughts on “FIRE AGEN OO

1. They just nuff and want to quabs up dem self fi feel like dem reach.

There are thousands of people with legitimate reasons to despise chump. A birdy tols me that all $9 a hour contract workers him euk out an no pat. Him don’t like pay bills.

1. Met off topic (kinda) I just saw on Raga page where he said 3 ICE agents were conducting ramdom checks at the plane door on a domestic flight while people were boarding.

1. Unnu neva si one video whey di man ah drive dung di road ah mine him owna business..juss ah drive nawmal. Den baps police pull him ova (twice) ah ask him if him is an american..wtf?

Di man refuse fi provide any kine ah paypah an ask di police whey dem really deh pan? When since yuh haffi show paypah fi seh whey yuh come fram? Di man seh dis is America enoh… An was ah white man.. Now, if dem wudda ah do ah white man suh, whey dem wudda ah do one black smaddy?

2. That’s not new. From that damn gal run left tsa random things been taking place. Twice in 2016, I pass dem on the gangway asking people how much currency they traveling with.

Strangest was seeing the drugs dog sniffing passengetd going through tsa line for domestic flights.

2. Dem say Russia has all sorts of info and secret recordings on Trump and is using it to blackmail him. I can’t wait to see how this all plays out.

3. @MET..4give me if me a ramble BUT I read this report last year so is which Wednesday the FBI a talk?..Anyway..you mean to tell me they have evidence that for the past FIVE years that Russia was stalking Hillary to make sure Peanut Brain win,him all hire prostitutes fi piss pon di bed that the Obamas slept on, them have evidence bout his dealings with Putin and still for all this man reach inna the white house??? Ok I am starting to view this from a different angle now. So we are to trust these same agencies who knew it ALL FROM DAY 1 to take Peanut Brain down??? Bumbo a suh it really go??

4. METTY UNNO hear the latest news ?, MSNBC, A REPORT SAY INTEL AGENCY START WITHOLDING CLASSIFIED INFO FROM THE FOOL, cause DEM fraud him talk or leak it.. U beleive this…although me glad, CAUSE RUSSIA A BLACKMAIL HIM, SO ME FRAID HIM GO TELL DEM WHO THE SPIES ARE INA DEM KREMLIN ….. DEM JUST NEED TO COME WITH EVIDENCE AND IMPEACH THIS MADDA FADDA , AREADY… BC….

5. Trumpanzie running a serious game by blaming the news and attacking the cia fbi and him gonna loose bigly lol lock him up