DIS PERSON OBEAH DI WHOLE FAMILY

These items were found in an Egyptian graveyard according to a posting on Facebook. The person spared no one..even the children

7 thoughts on “DIS PERSON OBEAH DI WHOLE FAMILY

1. Pure hold dung. Ppl dem mussi a wonderful why everything dem do fail, why dem and dem spouse always in conflict and no progress in life. This is why the practicing of witchcraft is banned in most countries. Damn wicked

2. This is horrible . Viewing gave me chills …jus ah wondEr y mankind so evil. ‍♀️‍♀️

3. This person is sick mentally and need help
    Not a thing nah happen to the people him a try it on believe me GOd see and a go bless those people you si them a go have a heart attack
    Dam stupid manic
    I wish him use all him money to … old fool

4. BLOOD A JESUS AS I MAKE THE CROSS. An a dis dem waaah unleash legally inna Jamaica jah know, mi feel like mi waah tape mi prayer book tuh mi body suh mi nuh eva leff it. Ppl wicked enuh! Met yuh fi mek a topic bout dis. Caah di ppl inna power especially political dem inna dis ting big big… tings wah dem nuh even a tell di public an all a use it pan di ppl dem fi win dem ova fi duh dem worldly wrongs… Jah jah…you know wah funny dem mek di Indian dem come an seh yes like it was a door fi bring een dis dem have dem plans long b4 di public knows…das why even inna di farrin politics dem know who dem a place b4 dem place for reasons unknown tuh us just know issa abomination an it wrong! Ppl fi wake unnu sleeping asses up an stawt really realize wah gwan round unnu…yes most ago seh a madness cause mi talk inna code who nuh know naaa go know… Mi all a digress, mi gone tuh di next post yah mon.