DIS NEED A GOOD GOOD CROWD

24 thoughts on “DIS NEED A GOOD GOOD CROWD

1. I’m gonna go out on a limb and say …..”when filtering goes wrong” Gray cannot be his color of choice?

Baby Mother Tracy, yuh WICKED BAD!!!

Quena-

2. And who’fa sneakers him have on :ngakak :ngakak yuh nuh see dem too big “scaldy”.

Quena-

3. Bunch a retards! Him and di whole lotta dem wha a comment and a make him feel proud of him “achievement”

4. Ku pon leg! I guess scars from mosquito bites and knuckles are resistant to skin bleaching. He is sadder than a terminal illness…him sadda dan death. God know! I would love to see his original complexion because something tells me that he was darker than Spice.

5. II AM DONE TO PUSSYCLOT MET ME DONE DIS BWOY LOOK LIKE SCALD CHICKEN HIM LOOK LIKE WHEN A BURN PATIENT HIS BABY MOTHER IS WICKED. GOD HELP JAMAICA AND THEM ILLITERATE PEOPLE

1. “Scaldy” is proud of his newly invented color. The bleachers say they are more attractive and manyyyyyyyyy manyyyyyyyy doors are opened when dem bleach reach :ngakak :ngakak

Quena-

6. he look like him dead about 2 month a go, family couldnt afford fi bury him so dem put him pon ice and just a tek him off a di ice and suh dem can prop him up inna seat fi di nie night.

7. But a whey dis kosher boil chicken ago? Baby mother you stomach strong. No where on this planet him look good, shyt he don’t even look normal. :matabelo

8. Rip Bleacha Gallimore…btw didn’t know Jamaicans start embalm dem dead like Peurto Rico; wonder which parlour did it?