DI BATTEYMAN DEM SEH UNO A RAMP WID DEM HAWT

seet

If these little young dutty men don’t stop from playing with me and other gay men’s heart we all are going to put you out there why you feel the nneed to entertained us get what yall want and leave us.
Plzzzzz be careful of these boys their not gay they just want money and cloth am so sick of them

12 thoughts on “DI BATTEYMAN DEM SEH UNO A RAMP WID DEM HAWT

1. Fish population, if unu smart unu start expose de bwooy dem de wickedest way. When unu do that then it turn off de oman dem and den the bwoy dem have no choice but fi come back to unun…simple as that, although some gal we yek de sh%t stick same way :hammer

2. dutty batty man delly weh gwan like u a gallis, guh mine yuh kids. di one name mario, bottom right hand corner, eva look fighten like him see a batty weh turn him on. gay fish dem all, all fishes.

3. Mario stay out the boy dem DM true clothes you sell you soul and them raves boy dem y you a walk with no know you a look man

4. delly yuh talk bout yuh a good daddy and you have only 3, bitch that is 3 that you own, a good daddy mine ALL his kids not those he wants to You name call pon oshein son and yuh don’t look pon di yute be an man. yuh keep dance every week why not do a DNA and if it proves the likkle boy a nuh yours keep an party name,”THE KID IS NOT MY SON, THE BILLY JEAN EDITION!” I would personally come a yuh party and buy all the tall bottles(yes that is a batty man reference cuz u a fish). You nuh waan find out if the kid a urs cuz you know he is, but if I was Oshein mi bring yuh go court. Dutty hype batty bwoy guh mine ALL you kids.

5. Dem dancer bwoy deh like all delly ravers dem hype. Nah work and a drive big bmw and a floss every nite. Weh dem get money from? Dem big man deh weh own companies f**k dem and gi dem money

6. Wow this serious bad Dem just TEK di D for a bottle of moscato here and there fi look hype in dance and broke and hungry the next morning

Smh. Look a work and humble man

7. Battyman nasty sah what the hell who nuh go tell god seh You born that way ,but uno start have sence now start expose them pretty boy faggs stop f**k batty that”s Aids a spread suh , faggots are a Wise of Human life they all must be dead .

8. Battyman nasty sah what the hell who nuh go tell god seh You born that way ,but uno start have sense now start expose them pretty boy faggs stop f**k batty that”s Aids a spread suh , faggots are a Waste of Human life they all must be dead no man no man nuh love man y cause a man cant give you a child faggots .

Burn in HEll gays where your kind belong