DI BAD SENDER IS BACK…………. ~ODE TO FRIDGE FIXING ~

**Lmaoo mi bus out a laugh agen…di man say no a she alone live…drap mi drap right a grung lmaoooooooo..mi laugh ooo …….man a gi bun and fool…him go fix a single woman fridge and reach home 3 am?**

FRIDGE REPAIR
Hail Met,

Big up to all the JMG family

So last night I was awaken lil bit after 3am by hysterical shrieking n healthy dose of good Ole jamaican bad wuds! In all fairness based on what was going on it was worth missing sleep fi 20days.
The greatest drama movie called life was being played out by my neighbour’s,who are a RECENTLY married couple! So me just prips mi window just a likkle bit cuz me never want it make no noise n interrupt them,then me fluff 2 pillows n cock up mi foot n settled in 4 our feature presentation.

The key to understanding what unfolds next is that u the reader try to be fair n split justice even if lil bias haffi gwaan but just try see the wife n hubby points.

The dude fix fridge 4 a living so the first ‎thing she said was where u a come from dem hrs yah??he calmly said a work me a come from! Then u coulda hear the volcano a gather lil rumbling when she said from 6am to 3am u a fix Fridge?? Then the momentum of rumbling sharply pick up when she said ” a who fa fridge u a fix suh make u can’t come home to me n our kids??

I kid u not that me swear me peep n see dat di brother had a straight face when him say.. a one lady‎ that live over portmore fridge me did a fix! Wifey holler out so her man or family couldn’t fix it or get it fixed!?? Hubby said “No,a she alone live!”
Cue volcano eruption overload n trust me at that point I feared 4 his safety! Hey u damn wutliss cutliss,wha kind of man u is? From morning u a fix till next morning n is not like is a supermarket fridge a ur woman tings u a fix!!?

These‎ r 2 devout Christians a gwaan suh enuh but anyway not sure how it happen exactly but at 1 point the hubby got a opening n him run in same time n just flip the script pon wifey! I only hear the man give out” u see u always a nag nag me n it makes no difference if me come home early or late ur nagging will always be there to greet me!! So me just decide to just work late n done cuz at least me will get pay wid money than come home n u pay me with nag!! Cue ackward silence!

The hubby volcano erupt n di man start tell her how much strings make her up n all of a sudden di woman deh pon di backfoot!
I say man must do better cuz we gotta be more considerate of our women.I mean how can a man tek a woman fi such a fool fi expect her to buy a story deh??We need 2 stop putting ourselves in situations that even the truth won’t help‎ or heal the hurt n pain our lies causes to our loved ones!!!

Women it’s already unfair that the notion it’s a man’s world is widely accepted so that yall are held to a higher standard n therefore must do ur best! Nobody can’t debate that constant nagging of a man gives him the perfect excuse to cheat.Its not even cheating but a no brainer cuz which man is gonna choose to be nagged by a wife when there is a sweetheart with a listening ear n goodies like milkshake n unlimited supply of cookies out the jar?
However matey unno need fi stop nag the man fi lef him wife fi unno cuz that’s when ur time is up so u see that the key thing is the man a run from Nagging!

In closing I think I played a big role in diffusing the situation cuz me just youtube mi Karen white song n start sing along… cuz I know I rather be alone than be here unhappy!! All of a sudden dem look over n then come off dem verandah a go in the house n lock the door. To be fair the next song I play was a big Karen white tune..im not ur superwoman…but wifey nah tek me on although I was clearly being supportive,so me just tun off mi sound n go a mi bed kmt!

More blessings Met,keep on doing what u doing cuz is a gift/talent u have from God himself!

0 thoughts on “DI BAD SENDER IS BACK…………. ~ODE TO FRIDGE FIXING ~

1. no sah, da hubby ya a di worse liar him fi leave cheating. but Met, the sender outaorda enuh fi a play a soundtrack to the ppl dem saga. Dwwwllllll

2. met me use to av a man di man lie him lie him lie him lie him lieeeeeeee like horse pan track!!!!!! I think he was a virgo i dont kno if dat av ntn fi do wid it .. but the man lie all some lie weh just nuh add up .. some diff form a exaggeration him born wid those storiessssss just mek mi head hot me … MIND U PRIOR THE MANY LIES or prior to me catching on to him liad ways .. i was d sweetest person ever ! Never nag him or argue wid him yet .. u see as soon as me start ketch on d man start move shaky!!!! Man put demself inna naggin position and cant tek d nag ah wa dem hear seh??? More time me use to keep mi composure but mi is a jrancrow and me nuh hestitate fi do him up eno man .. but dem seh if u want d man u cant cuss n nag him … ..

hence why we broke up cuz me cuss him like a dogggggggg!!!! everyday

but senda dis funny bad ! dem man ya too lie i woulda box da man deh bout him gone fix fridge i woulda fck up my fridge mek him fix it fi days u see since him want fridge fi fix

1. Wicked mi waa know why this man badda go home ???????????????????????? And a go admit seh di woman single is like him waa lie but dont know how fi carry out the lie

3. If mi seh mi a fix fridge dats exactly wah mi a do, and if di woman liv alone dats all di more reason y mi fi deh deh a fix wats broke lmaooo a naggin wife will always find problem even where dere is none, yuh can tell a wan dem wife deh if him com home too soon it wudda be weh y u home suh early…damn if him do an damn uf dont…loll

4. But me no see where the man tell no lie…. him did a “fix” up a “fridge”. Same so me know this woman who her man tell her bout him co-worker a try find room fi rent and him a go follow her go look pon the room. So me did a ask her why a night him haffi go look pon room and if that woman no have no other friend.
    To make a long story short, one year later, the man married the matey, now them have 2 pickney and own them own house, while the woman n his child still live inna rent house…Men, smh!

5. Yo from u see Met gone pon her big bike me jus haffi hitch a ride too enuh! Kkay bout u hear??whappen to ur other senses,u nuh see,smell,feel n taste too lol?Wicked really wicked fi go mash up her own fridge,so who a guh pay fi fix it?

6. Big gal, kindly add January, February, March, July, September, October, December to the list.i have yet to meet a man that’s not a liar.