DEANNE HAS MOVED UP FOR STRUEE

9 thoughts on “DEANNE HAS MOVED UP FOR STRUEE

1. Wasn’t she Vegan all along? now buddy meck she convert back to eating everything including the Otha pork? :maho
    Dis gal is a real actress. She and har madda seems like they want to be famous so bad that all the man dem teck get them a inch closer to it. First Deanne mash up Trabass and him long time frens, then she isolate him from him family and now she gone when she start earn from him Status.Gal you is a swicked. Smaddy please check on Trabass deh fi mi cause me no think him brains a function all the way, why she teck advantage a him so. don’t get me wrong gal fi nyam cash but this was plain using and cut and clear after. Trabass please stick to you own kind from now on, at least you can go dung a yawd go beg di family fi talk to har, but yahso Deanne move ina gated community and di family nah teck no talk. sad bad.

1. Oh please, Trabass use to kill di gyal wid bun and him use to beat har to suh is fi har time fi enjoy har life, I don’t blame har, di man look damn good.

2. She tek bun and get beating all while she was the breadwinner ( he wasn’t making much money expect from YouTube until he released his album) and filing for him. So women fi start wise up.

2. who knows what really went on in their relationship. what she need fi mek sure is that this one nuh use her, something nuh look right. but time will tell.

3. Trabass used her for a green card anyway. Him used to treat her bad leave her alone. See she building her brand and he got his US status. Something for something.

4. This look like the guy wey Spice a claim but caan show him face. What’s the point of you posting your man an naah post him face.