DAMION SEH HIM DONT WANT PORTIA CONSTITUENCY

7 thoughts on “DAMION SEH HIM DONT WANT PORTIA CONSTITUENCY

1. MI no wrong you damion no go een deh, anything anyone get dem tek een deh and nobady no see nutten een deh see and blind hear and deaf constituency, the rift is widening, hell to play, how dem so quiet over the death of Maxine simpson the silence is deafening all dem deh pon a phone bill

2. yes PP oj will be out,,, but whole heap a ppl vexxxx, calling him murdera,hw was found not guilty wa dat have to do with this. I personaly no really upp een this cause him a oriole biscuit but he deserve a second chance,, you should see jane velez Mitchell a bawl out lol, but… look how much black dem a kill and….look how dem a bawl fi the Australian woman…. a done dat deh somalian police done

3. People from mi see damion gone a Gordon town gawn say him naw gi dem no bun and cheese fi easter…..him corner dawwk, (lolol I love my yard dialect nothing can cross it) anyway if damion was my family mi would a tell him no go roun deh mek dem tan deh sure as faith dem would fling scandal bag a shitt eena him locks the behaviour is ideal just like angella brown burke from Denham town terrible woman dem belong WID basket not an office with a desk. MI SORRY FI MISS FACEY

4. DAMION cant manage dem deh old pazaaat, a so dem did bun out the tedda one office, MET how you dooo howdy do ma… sure u understand me olollol oooooeeee what a launguage

5. Angela Brown Burke is one of the duncest “educated” persons I have ever had the displeasure of coming across. The woman is crass, classless, ugly inside and out. She and her husband are two troubled tormented souls who sought positions of power so they can feel important and get revenge. Me feel say she rather dead than mek Damion get that constituency over her. An YES it might sound a way but Damion is way too intelligent for those people. Angela fit them better.