CONSPIRACY THEORISTS RUNNING RABID WID EYE DR DEATH THEORIES

Met what is the latest on the investigation into her death because Conspiracy theorists are having a field day on social media. We have to just lef dem mek dem speculate since we ourselves nuh know the full 100.

5 thoughts on “CONSPIRACY THEORISTS RUNNING RABID WID EYE DR DEATH THEORIES

1. Suh a wah dem a wait pan autopsy….. it fishy from yuh see so much tings a circle roun it.

2. Uno fass eeh, lol. No sah uno fi mind uno businuess sometimes. Uno go call uno granny or parents n tell dem uno lob dem n tap fass. How about uno go help the less fortunate n tap fass, dwl. I find it funny how we jamaicans nuh easy a backside n lob fass.

3. Some people look like dem get the whole bag a stupidity. How can one be on a mix up blog then tun roun sey others on the same blog faas. No man, unno mussen dweet, God wid sin unno.

4. But this person a talk bout faas and on a gossip site. So weh yu purpose on here fah? No faas yu a faas look like your Granny and parents gone a bed from 6 ‘o clock so Yu over here a faas.