CHIN DEM SEH YUH FI LOW DI GIRL BECAUSE YUH GET BEATING TUH

You Gyal chin weh nuh stop mock the gyal Bout are man beat her! Your in no better position a same way you get it to buss up skin Gyal which woman rejoice over another woman being abused huh ! You a run dung clean money man dem a Falmouth. The whole a the man them in a new money f**k hrr. And her baby fada beat her and pop out her hair line that’s why she no have no edges. Her baby fada n new money man them a fren n she f*k all a them n wen the boy hear him beat her rass

chin

6 thoughts on “CHIN DEM SEH YUH FI LOW DI GIRL BECAUSE YUH GET BEATING TUH

1. Number 1 I don’t even know new money next thing a almost two years me and my baby father leave my baby father never catch me with a man yet next thing me laugh offa any big gyal the man shoes should a did lost in har big pussy any body hot fi me then me chin hot fi them the week before when she de chat how my pitny pa beat me and the week no done and she get buss face that’s why me de blotclat laugh and nobody can’t stop me from laugh #nice pic

2. a dutty big pussy coco send this in cause she was the first one to see it and post it on snap and big pussy chin it’s not you who left yuh baby father a him run you cause you did have him up when him did deh wid Tommy Lee sister

1. Your not a bad bitch if u were u would a write u name and let me address u as that your a sad bitch and my baby father never de with tommy lee sister de is a whole new meaning Bye bye

3. My baby father wasn’t with tommy lee sister we did leff before that boo boo he was messing around so get u facts straight no lil pitny couldn’t make me leff me pitny pa how me pitny pa fi run me when a me go pon plane leff him u fool so Eehh when me leff turn my back for a better life unu stop call up me pitny pa blotclat name now a wa so