CHIN DEM SEH HIM DONE MINE ANY OF HIS CHILDREN

Chin your a real clown you and the people dem dirty foot man. This dude Warren got 6 kids and counting. Don’t take care of none of dem and you out in Florida spending your little money on this big waste man. Wait til his live in girlfriend Cavel find out sey you and him in Florida when she haffi help mind the bruk pocket Bwoy tuh. Poor she, she raise her kid alone with him digging out her back nightly just to say she have a man. But back to you Bronx mattress Chin. You need to go and mind your 2 bwoy pickney and stop parading around with a deadbeat. It don’t look good mama. I thought you like money man. A must the box whey Shavel have for you mek yuh reach right yasso. Cause you cannot get Sadiki no day. Him fuck and duck you and you still can’t recover. So How yuh reach yasso. Sad like funeral

16 thoughts on “CHIN DEM SEH HIM DONE MINE ANY OF HIS CHILDREN

1. She finally leave youngy alone and stop trying to beat up every girl he talk to… this new man will soon see how crazy she is cause she love fight over man

1. Probably just a damn show. If mi see a circus a gwaan & dem fling mi inna it, why not join? Shit is fun & entertaining

2. A wonder a who send in chin , let’s guess big dun out ole empressbrown , wid har raffle belly sad self we kno it you ole harlot at least chin kno har baby daddy .go have a seat with your crawny self empress

1. Tuff head gyal Chin is forever aside chick never a wife. A dat a kill har stay bad hole. She fi guh back inna har madda batty and born again. One and move de man dem do you. Gyal is a low budget excort. I wonder if youngy still have the herpes yuh gi him batty wash gyal. Yuh nyam man batty like tastees patty. Nobody caah be pressed over she. Har name dark like midnight uptown. Girllllll we have your file. All Dwight sey from he fucked you a pure crosses reach him. But a true yuh love 30 and 50 dollar mek him shove him hood inna yuh mouth.

1. U sound like a bitter/sour ex. Maybe she was a wife & cried every night…side chicks nuh too emotional cause they know what time it is. Bere crosses aguh reach a man weh have less than a woman cause insecurities & feeling lesser DO get ppl in trouble. She probably feel sorry fi di man & just tek likkle 30 dalla lol

1. Exactly! I’m a Doctor & now married to a Doctor. Never been this happy. I do realize that men are threatened by women who outshine them financially, business-wise, education-wise etc. Feeling lesser, kills their ego…that’s like cutting their dicks off. Crosses will reach u especially when u can’t level up but want to control her. Fights in the car, house, mental & emotional fights is how crosses really start. Check it.

3. Chin need to be reborn from her mother batty and come again. Undercover lesbian sucky sucky fucky fucky mongrel dawg Chin. Always a side chick times 5 – 10 back space and never a wife. Remember Dwight sey he couldn’t manage you cause you ever need $20 and $30 like a crackhead. Suh as yuh suck him hood him peel it off gi yuh. Remember sey Youngy left yuh wid herpes yuh try pray sey yuh not catch an outbreak and give the people dem man. Uncle party coming up so the bag yuh beg him you might get cause the cheap ones you wear isn’t cutting it. Uncle sey yuh lick out him batty nice and clean still mi gyal so atleast your good for something. But you know you need to do more than your regular batty washing for that bag.

4. Chin is a nasty germs all nick klean fuck she, Felesha chat her like dog how she fucky fucky. Chin yuh baby father youngy chat yuh all the time the man seh yuh nasty and all yuh do a suck him hood good cause yuh pussy salt. Bitch no man nuh want yuh, yuh reputation stink a road chin Bronx mattress, the amount a man fuck yuh an nuh wah yuh nasty dirty lick out batty gal.

1. Di gal fuck 5 man weh everybody hear bout & u hide & fuck 36 man inna bathroom, corner shop, zinc house, sandals resort, epican, inna pothole, all bout…but tru u nuh relevant di ppl dem nuh find out yet. Gweh yah & stop watch di gyal hole whether it fuck out, suck out, a drain, stink, a fi her hole & di likkle one one fuck weh she gi di 5 man dem raw inna her whole LIFE yuh waa done her. KMT.

2. Stop watch her fuck out hole. Unnu same one a fight fi go inna it raw. Chat bout unnu fucky fucky mumma & di amount a battery unnu get inna bus back. Unnu same one weh fuck more man dan di amount a gal weh Kartel fuck a try tarnish ppl reputation wid unnu badmind bloodclaat self. Lift up from bout yah & go chuck off inna unnu mumma done out BATTY

5. Chin need to be reborn from her mother batty and come again. Undercover lesbian sucky sucky fucky fucky mongrel dawg Chin. Always a side chick times 5 – 10 back space and never a wife. Remember Dwight sey he couldn’t manage you cause you ever need $20 and $30 like a crackhead. Suh as yuh suck him hood him peel it off gi yuh. Remember sey Youngy left yuh wid herpes yuh try pray sey yuh not catch an outbreak and give the people dem man. Uncle party coming up so the bag yuh beg him you might get cause the cheap ones you wear isn’t cutting it. Uncle sey yuh lick out him batty nice and clean still mi gyal so atleast your good for something.

1. Sound like Uncle fuck out ur batty & hit ur G-Spot like no other man could SIR. Stop watch weh di gal a do inna di bedroom & go watch how yuh mumma a tek fuck from di whole a yuh friend dem inna her done out battyhole RIGHT after yuh done suck off dem hood clean & send dem inna her room one by one fi a batty fuck! Di gal nuh waa di bwoy account reach ZERO suh she tek di 30 dalla and lef di 5 dalla suh him nuh dead fi hungry!!!! A WHO YUH MAN??!!!