CHEVY, SEH GOD KNOW! HOW YUH HAND SO LIKKLE CHEVY?

7 thoughts on “CHEVY, SEH GOD KNOW! HOW YUH HAND SO LIKKLE CHEVY?

1. look at the building behind her why is it so slant and the pumps look the same as well. Imagine spending so much money and then having to Photoshop your photos thus the same

1. It’s always the ones who do surgery who use the most photoshopping apps. Obsessed with this unrealistic idea of perfection.

Pretty soon she’ll be back getting more surgery.

2. Diva really needs to stop she’s embarrassing !
    I guess when domestic violence ain’t humble you
    You have to be a Photoshopping ass prostitute.
    You on Snapchat talking bout how u sell ur cunt
    And how u just made the money to do your breast
    Diva yuh really stink bad ! This girl said when she wanna
    Make a quick buck she either lay on her back for it or
    Dance on the poles smh wutlessss nuh bc

3. Mi naaa lie mi feel like dem ppl yah wah go duh surgery brave a dan hit man…. yes man! Cause di hit man a come from nowhere suh is a slight possibility him ago loose him life but hunnu go unda knife and anesthesia wid a major possibility hunnu might nuh come out alive plus di side effects afta wah can gwan…. hunnu brave doe…and dat shit seems more addictive dan gambling …. mi naaa lie low self esteem is a mf. But dweet mi luv kill hunnu self cause did population fi get less an it betta foo fool ppl like hunnu gwan an leave others.

4. A BADMIND STINK PUSSY CHARLEEN SEND THIS IN… WOW BITCH YOU REALLY STALKING THE DIVA …GWAAN CHEVY MEK YOU MONEY AND DO UP YOU BREAST DEM MI CAAN WAIT FI SEE THE RESULTS MI KNOW DEM A GO SELL OFF… KEEP DEM TALKING AND WATCHING AND HATING…