BUT FI REAL, IS WHO DO NICKIESHA HAIR?

You really need a proper hair stylist one ting with sher and renee them hair and clothes eva proppa u stay bad inna real life guh bathe!! Bout u deh pon video ah bawl ova friendship u never did ah bawl when you bawl out spice business pon insta !! Mi aguh call tyra banks caah u need fi mek ova u stay really bad ..

47 thoughts on “BUT FI REAL, IS WHO DO NICKIESHA HAIR?

1. The girl look better than Sher and Renee combined. She just don’t smooth and filter her pics x10. Sher looks like when someone bound up and kyaa shit, meanwhile Renee looks eww .

2. she really needs a make over, whoever doing her hair is wicked cuz it never look good yet! stop with the cheap clothes dem! you travel and you man travel uno need some brand things and stand up inna dance like real star. can’t be king and queen and uno clothes them look cheap and common and a wear bay PE crip then say uno a world star! nikki u mek country man marvin come tun u inna country gal to! yah behave like u nuh use to man or relationship. you son need a new shoes, the one likkle black long time airforce must a squeeze him now cuz a from 2015 mi see you a post him inna it! do better man! spoil him and make him clean to him step like u wanna be man to.

1. Amen! Amen!

She need fi find a better hairdresser! Cause whoever a do it a tek her fi fool!

Mi did a wonder if a mi alone see seh a Marvin a get di money spend pon him and not her son!

2. Dwpcl a Sher was har hair dresser.
      A true di gal Mek country boy come get hype offa har an all look Betta dan har… Notice dem matching attire is like a him have di clothes and she go try get something fi look like it dwl what a looooooment.

3. Mi stop read when me reach di p.e. crep. Mi dead. No man.Truth is truth no matta a who & this is just the truth.

3. It’s so sad it was her sun birthday and she put him in the same mash up shoes I couldn’t believe she went to England and didn’t buy the little boy a pair of sneakers but she sure did bought Marvin some stuff kmt worthless gal

4. What a day when this girl get a nice makeover, people still aguh talk bad cuz she aguh look good and badmind still aguh kill unuh. Nicki a nuff good hairdresser deh a Kingston why u refuse fi visit one a dem ??
    Ummm Renee recent Onstage interview is the beat she eva look eva ! Memba a fi har wig fly off when she guh pan her head top, she neva stay good a bloodclaat yet.

5. Unuh watch the Onstage interview when Winford asked Renee if she is afraid now that women are being attacked. Renee go say “Yeh mon! All when mi go “peepee””.

6. Nicki hair always stay bad fi tru, Renee hair just start look decent since Sher come back, har centre part use to look just like Nicki own…nickeisha is dancehall tho, n dancehall image is normally ghetto, I mean u can’t dress all posh to go roll in dirt all night and climb tree and fence. So I think that’s why she dress so, she represents the culture….its recently me see dancers a associate them self with the word “class” and a try stush…cause dancers girls is usually some careless, tacky ppl..nicki still with that mentality

7. IS Sher use to do har hair, you no see she she meck Chu Marvet she bite the hands that feed har all around. Sher was har link ina every way, you no notice from she stop par wid dem all a di clothes and boot took a scale down while Marvet still a wear him imitation brand dem and a outshine har. If my man always look hotta dan me that means him is MY competition. Especially when him name a call pon FISHery..

8. the likkle boy need some clothes and 2 pair a shoes! me see come pon live come bawl tru them call marvin marvette and when them dida do up har son bout the same one pair a shoes and how har mother still a walk from shop to shop and beg me nuh see she bawl so! man tete that! marvin have the clothes them inna the fake brand and she buy the cheap one them fi match it from down town! get yourself together girl and take care a yuh one boy! can’t believe u go big big england and a par wid “Front&back” and make video of all the stores u shop and still have the baby inna the same ole shoes??? and ppl a talk bout bad mind? god know!

9. When in London front n back had her shopping everyyyyyyy day n I didn’t see her come out of a children’s store once then she really no buy nothing for the child knowing say him Birthday a come up???? All if it mean me a short a suit or sumting but at least him Birthday suit would be well set from head to toe, Nikiesha mi pray u nah mind Marvin eno cause mo know fi sure say Marvin like bad up woman fi dem money

10. It looked so good when she was in London must Marvin put up her hair while theyre f**king at least wear a hat or something till you can change or fix your hairstyle nicki must do better

11. It was very sad when I look at the pics she post for the little boy birthday Smh how can you have one child and don’t care for him ? She is careless

12. She don’t have any shame and she don’t care she didn’t even buy the child a slice of cake for him birthday she run gone Trinidad with Marvin, girl your life is a mess you do not have any friends cause they need to tell you the truth. Your mother didn’t raise you good at all

13. Is Guyana she and Marvet gone dirty as usual, I here nikesha was trying to beg back friend from spice and spice shame her

14. Her excuse was that she didn’t get enough time to go kids store , so she was going to buy the boy some stuff down a town but as soon as she get back she didn’t even have money to pay the ppl dem that kept her child because Marvin so call borrow her money

15. real rawdawg mumma. when Sher dem did call Marvin Marvette pon live she go on IG and bawl dung the whole page. Talk bout the bad condition of her child and not a peep from her.

16. One ting bout spice her kids always clean and the living in comfortable home nikesha you can’t compare to spice cause spice is a real mother unlike you the gal make sure her kids come first

17. Spice should of spit on you kmt because sher dash you out the crew you running to spice for rescue you luckyyyyyyy she should a box you with a bag of shit

18. she needs to do go by her one boy. I think she’s a careless mumma because of how I see that child look. If she go England and don’t shop fi har child she worthless bad! that child never look clean and well taken care of yet.

19. the community a talk bout it! from christmas them a talk! she carry the lilltle boy go christmas treat and a the same one likkle piece old airforce him inna! new year and him birthday come ketch him inna it! she clam seh marvette borrow the money and she nuh get nuh time fi buy boy things yet still she shop fi marvette and him fren them! and ppl really out there a talk bout sher dem badmind a marvette and nikki relationship? that mean uno a nuh real fren then cuz any fren would tell them fren say that nuh look good! marvette a repeat him same clothes them weh lisa buy him and she inna downtown things!

20. Now she saying ppl in the area badmine her because she get visa . When gal get visa they suppose to travel work better themselves and dem family . Nikesha how badmine drop Ina this? Plenty don’t have visa and they living better than this little insect bout badmine, I’m sure you didn’t buy yourself 5 good underwear overseas so how can we badmine a man mascot? You trying to keep up with Marvin wife because she use to mine him also but at least she have the US dollars to spend on him with a stable income, gal you in a race you cannot win. Go look after your child the boy is using you

21. The crepe have me a Dwl…but seriously she really go England and don’t buy ntn fi har son? No sah..but she all come back and wid all that Big shopping with front and back..Me nuh see har inna ntn new..she still inna old clothes..which mean then sey a Marvin she shop for…wutlis tun up…Me feel sorry fi di likkle bwoy..Me nah put no dutty bwoy ova my youth

22. I looked back at nicky page and guess what?? Her hair always look messy and you’ll know what i observed as well.. No one was bashing her for how she dress and how her hair looked and how many times she posted her son nor what her son wore or is wearing.you know why? Because she, renae and sher were friends.

So what happen now all in a sudden ypu guys seeing all her flaws because the othet two trying to dress better now as if its a competition? All a dem hair never look good and sometimes they wore scabby clothes. Its so sad that people keep picking on her and comparing all of them all in a sudden since theh not friends. You guya need to stop it doesn’t look good.

23. I Check out her videos recently and I always wonder who the hell hate this girl so much the fu*king up her head . It’s like is a crack head hairdresser she go to ,who’s always high when installing her weave. And I like nickiesha but I have to admit her son needs taken care of. He needs a mom that puts him first and not her bisexual man first. He always looks dirty and in need of proper clothes,shoes and nourishment. When she and Marvin goes out and dress alike they definitely don’t look like the so call king and queen the call themselves. He’s more the king and she the peasant with their dress code.

24. A ya so nice pure truth a talk ya so and I love this telling people the truth is diff from badmind and hate god love the truth… Nicky u need to get a life leave married man Alone him lef him wife fi you karma is a bitch god nu like ugly pls don’t make that wife cry k unlike on insta you fren them a back you and na tell u d truth kmft u baby need taken care of u love u man more than him him need clothes the black shoe a done imagine u nu stop cut up u shorts DM jeez me a pray fi u k.

25. THE TRUTH IS THE TRUTH SHE REALLY NEED TO TAKE CARE OF HER CHILD MORE. IPERSONALLY DONT HAVE A PROBLEM WITH HER BECAUSE I REALLY LIKE HER BUT WHEN I LOOKED AT EVERYTHING THAT SHE DOES IT’S ALL ABOUT MARVIN I REALLY FEEL SORRY FOR THE LITTLE BOY AND REALLY WANT TO KNOW WERE IS FATHER AT, IM READING THIS POST AND NOBODY IS NOT BASHING HER SON I THINK THEY ARE MORE CONCERNED ABOUT HIS RELATIONSHIP WITH HIS MOTHER…