BLVD DOG INDEED

Dawg how u manage fi breed di gyal upstairs from weh yuh live and don’t wah mind yuh pickney? How u still messing around wid Trish weh nuh have ambition bout she self? The same Trish weh f**k dung the ole dancehall men same along wid Raquel she bestie. Dawg yuh life sad bad.one nite Trish called she fren fi ole yuh dung and beat u up cause u went upstairs and started seeing yuh child on the low. State how ur madda cuss di gyal upstairs cause di gyal didn’t want di dutty worn out clothes u and yuh madda tried to give di newborn instead of buying brand new clothes. u a dead beat not even pampers u couldn’t even buy. Yuh beat the girl upstairs and she called cops pon yuh , and now she has a case against u. The only reason why u underneath trish ass cause u don’t want her to put u on child support, and u a try kiss yuh second babyma’s ass cause u want har drop the case. Nuh one rate u pon di Blvd dawg.Big jk.

5 thoughts on “BLVD DOG INDEED

1. Dear girl upstairs, is something not right upstairs? Why did you sleep with and breed for the boy downstairs when you knew he had a baby mother and couldn’t even afford to finance another baby? No body cares

2. @ 12:14pm Trish stfu he goes around tricking these girls and same way u go around dancehall doing the same thing. Trish arent u 25 /26 yrs old and u have 3 kids and 2 bd u worst than a man. Rooney breed di gyal when u were skinning yuh crotches out for different dancehall men. when u hear he breed someone u run back to his ass. Trish Yuh badminded. Jus how u use him Rooney use u back fi di party weh he keep made u work bar so he didn’t have to pay someone. The whole block don’t rate nuh of y’all especially Rooney madda.

3. Trish a use the dutty boy everybody knows that Raquel and she nuh stop Fuk down Bronx dancehall no this is real Trish so now you baby father have him son how do you really feel ? Dwfl your baby father nah stop fuck him other baby mother get that ok .. you is a big idiot gal the fuck was right under you nose no tpc this need crowd

4. @ shameonu no Rooney have 2 gyal whey him breed on the low the girl upstairs from him and a next fat Puerto Rican chick