BILL FI PAY

Dutty Julia Andrew Davis want him $4850.00 weh u go a him bar go trust out….lord man almost a month now you go in a the man bar and all do Facebook live a order and a hype and end up owe the man bout you nuh have no money, come on man….u too hype fe that all the man send to you fe him money you a hide out come pay your bill idiot gal Julia Grant please to bring the 100 pitny them $4850 the man have his kids to take care of

12 thoughts on “BILL FI PAY

1. Look like the sender is 100 out of the 100 sidebitchies that want something out of the money so she be talking about 100 kids want money bitch u saddddddddd

2. dwrcl….so this yah gal yah weh pop up pon me facebook all the time a hype and a do fb live a trust out people bar to …lol….she love hype 2 much and a gwan like she have it all…go pay your bill….dwrl

3. ohhhh well andrew Davis have him money so 4850.00 nah go stop him business, but the way how this gal hype she shouldn’t a owe nuh bill a people bar.

4. I don’t feel sorry for the man or anyone else who trust out things. GET THE MONEY FIRST!!!! He probably offered the drinks for free thinking he would get the girl front and when she don’t oblidge him vex.

5. @miss unpopular opinion…nothing nuh go so, she and the man fren a f**k so she go up deh fe hype and a give people liquor fe drink and know damn well seh she nuh have no money, and the man fe the bar ask her man to pay the bill and him se no becuz him never know bout no bill when it a trust.

6. So a so Julia she love trust and owe people, 1 week ago u deh court because you owe the people them money ,now u deh pon pinkwall u trust out people bar,do better gal.if u can’t keep up with the game have a seat in a the bleachers section .

7. A WEH THE BLOODCLAUT AGWAN YAH SUH, JUSTBEING JULIA A TRUST OUT PEOPLE BAR NOW DWFL. BUT THE WAY HOW SHE BLOODCLAUT HYPE PON FB SHE CANT PAY 4850.00 NO TO BLOODCLAUT ME GIVEUP…..AND JULIA A WAH GWAN WITH THAT DEH BLOODCLAUT CHOKER AND BAG DEH…ME SEE BETTER PICTURE WITH U..YAH SUH U LOOK LIKE TOO MUCH TRANI….LOOK LIKE A MAN YAH SO

8. JUSTBEING JULIA WE WANT WE MONEY WEH U OWE WE IN A YOUNG PEOPLE TUESDAY DRINK OUT TO…QUICK AND FAST….HURRY UP..GO SUCK SOME MORE C*CK QUICK AND FAST……

9. Justbeing Julia please to explain to your ugly Fren them that you is a piece of shit….nobody jealous over you or badmind you….show we what u have what that p*ssy gave you nothing but a bill in a Andrew bar