BIG UP TO MR ABORTION WHEY A F— DI BWAAY DEM WIDOUT CAUTION

ABORTION

BIG UP TO DI ABORTION DOCTOR WHEY AS HIM DO FOUR ABORTION HIM CLOSE DOWN DI OFFICE AND GO A — GO MEET DI YOUNG BWAAY WHEY HIM A S*X..BIG HIM UP CAUSE DI PEOPLE DEM SEH EVERY THREE MONTHS IS A NEXT BWAAY HIM SEX OUTA DI SAME HIGH SCHOOL AND SEH ALL DEM WANT A PHONE. …WHEN DI ABORTION DEM DO LATE EVENING DR ABORTION TELL DI LIKKLE BWAAY DEM FI COME A DI OFFICE AND MEK HIM STAFF LEAVE BUT WHEN DEM COME A MORNING TIME DR ABORTION DONT CHANGE DI SHEET AND A BAY BLOOD DI SCHOOL BWAAY DEM LEAVE PAN DI BED FI DI PEOPLE DEM CLEAN UP..LETS BIG UP FURDAH ….REALLY FURDA ….A GREAT BIG UP UP TO DI SOLDIER MAN WHEY HIM A TEK ………WHEY A DI WIFE….AND DI DOCTOR GI HIM CYAR FI DRIVE WIDOUT PASSENGER ! DR ABORTION SEH HEF HIM SI ANYBADDIE INA DI CYAR IT A GO GET REPO SO SOLJIE HAFFI DRIVE WID CAUTION PLUS NUH PASSENGER……………..GWAAN CHOO DR ABORTION…YUH LARGE AND YUH ABORTION MONEY INA NUFF NUFF CHARGE

0 thoughts on “BIG UP TO MR ABORTION WHEY A F— DI BWAAY DEM WIDOUT CAUTION

1. WHAT A STATE WE LIVING IN . see why the EAST upset with the WEST and a pure bloodshed innocent bloodshed…..pray for paris. but see why they want them own state . The west is living this live style . They disgusting and not hiding anymore. MAN A GET CHANGE SEX , mentally because you still a man . Then man a get award what was for a woman. You still a man fool . You cant get period and you cant make children. SAME SEX MARRIAGE BIG AND BOLD WITH ALL RIGHTS NOW . Keep that in the closet. WHAT A WORLD WE LIVE IN MAN A SEX CHILDREN, SAME SEX AND ALL . SENDER YOU NEED TO SEND IN THE DOCTOR PICTURE SO WE KNOW HIM . THAT WONT STOP HIM BUT IT WILL SATISFY OUR CURIOSITY with our fass self.

2. I’m a little bit confused here, for the most part what I get to understand is this so call abortion doctor is having sex with the school boys and all he give them is a phone and whatever else! Is that what the sender is saying please someone help me understand what is going on here… This man rape off the little boys dem and these young stupid little boys is letting this man sex dem for a damn phone I just can’t see it yet..

3. I’m sure he’s married with children or in a common law union. Smh. Sad indeed. Mek mi wait fi di ppl dem come talk.

4. in my best Wyclef voice….someone please call 911 (met yuh haved mi a dutty (as mi cousin dem from St.Elizabeth use to say) no sah meck me buckle up mi shoes fi dah journey yah..cyar widout passenger :travel :travel :travel

1. De A_N school bowi dem a gwan extra bad to man….a rass phone dem pollute dem spirit fah?! :malu2

Me can’t most time wid life….I just phucking can’t! All that me grow to know as taboo or “wrong” is becoming the “norm” among the people who in the same breath scream about poverty and racism…dem turning out to be worst than those we suppose to oppose.

Hope dem gear up for what’s coming globally because me nu feel like fighting extra fi dem when me can spend me energy a fight fi me family and those incapable of defending themselves and home.

1. no a nuh him but u know dat one married! any day dat calabash drop a grung it shall be a day…………………………..

5. A wonder if a di famous abortion doctor some weh in a Cross Road weh dem seh all if di belly old him still abort it, wicked f..ckr if a true,

6. Is this Dr. Located in Brookvalley? Yuh wan tell me no bad/gun man no bout this? Him fi dead! Him a corrupt the youths…

7. Is this Dr. Located in Brookvalley? Yuh wan tell me no bad/gun man no know bout this? Him fi dead! Him a corrupt the youths…