BABY FATHER PUT BABY MOTHER ON BLAST

0 thoughts on “BABY FATHER PUT BABY MOTHER ON BLAST

1. The good man dem ALWAYS pick up dem crosses gyal yah! ALWAYS!!!

Now pon top ah di pickney dem share, you know who mi feel sorry fah??? EVERY other girl him deh wid after dis!!! Dem ah go fry inna di fat did babymother left him wid!

You know how much unnecessary hoop & hurdle di next woman ah go have to jump thru JUST fi gain him trust?!?! And dat is him if EVER trust ah next woman ever again!!! Smdh

Cuz you can feel the hurt, pain, distrust, disbelief, etc inna him comment

2. Germs like she mek it bad fi most ooman de scar weh she scar dah yute yah heart de next wan haffi guh cum real gud smfh

1. A true man Simpli yuh can see seh the youth try wid har, & is deeply hurt by this, but I learnt the hard way seh yuh cant teach ppl fi have ambition, its either they have it or they dont, some ppl are just a worthless bum. A suh it always guh as Brooklyn seh up top some b$%#@ always hurt the good guys & transform them into asshole & those asshole in turn break the good girls heart & transform them into b$#@&%.

3. Some ah dem man deh jus attracted tuh di thoroughbred hood rat dem, and ah pretend seh dem can change di wutliss low-life no-ambition gyal dem. Yuh caw too sorry fi dem bwoy deh…cah di writings pon di wall but dem choose tuh look away. Mi woulda nevaaaaa deh wid ah man if him breed or deh wid dem type ah gyal deh. She shoulda teef more dan dat…yuh dyam fool yuh :ngakak

1. Thorough breed hood rat!

:hammer deathhhhh! to box cova. Girl you know dem trong and mighty wid it. Now you gone and name the species :sup2:

4. Well here goes the old adage, you cyaan tun a hoe inna housewife. Now I know some goodup goodup educated, intelligent, faithful woman who will not use and abuse and set up no man. But alas those women are always overlooked for the big butt and a deceptive smile. The man dem need to get their priorities straight. In order to make a progressive life you have to have a progressive woman. One who will not only have your back but can turn a mickel into a muckel. Sorry fi him but me sure inna the 10 yrs clearly their were signs that he ignored, to show him the tragedy of his mistake.

5. Nuh worry yah bredda, nuttn nuh nice like when yu ease off di ambilance an tekka dem den watch the decline. Hair cyaa do, nails cyaa do, heel back fayva earthquake zone.

6. Richie pooh need to stop lie about everything yes the girl gave him 10 years but it’s 10 yrs wasted because out of the 10 yrs all she have to show is her son …everything him owe she help him to get it and when the girl decides to leave him because she tried of the beating and the disrespect him tek back everything not even a draws she don’t leave with because him tek it back because him can’t get to control her no more she couldn’t go out , she not allowed to see her mom she was in jail and all him a talk say the gal a whore he never see her or catch her with no man him just bad and bitter and if he was a good and really man it wouldn’t be on jm today …so go ahead and judge but remember it’s always three side to s story his side,her side plus the truth he never used to treat the gal good and that’s the facts

7. @Richiepoohent I have a sister I would love to introduce you to, like me she can be on the West and East Coast, she may not know how to make a good Curry Chicken but she can make a slamming Arroz con Pollo!! She is grateful, appreciative and loyal, she also can be a great listener and friend :siul

8. Smaddy can tell mi why good man never get good woman & why good woman never get good man yet??? A weh mi can find 1 good up good up nice, clean, ambitious man like this though Lord?? Suh ppl still out deh weh a run from good???Yuh can tek the hog out a the pen but yuh cant tek the pen out a the hog, hush sir, I hope you fine a nice ambitious woman who knows your worth.

9. nice, clean, good man..dutty, bitch, hoe woman. hmm. yuh can tell the ole tusty gal dem weh nuh man nuh want. No woman nah run from no good man,a nuff gal set up dem man and most of the time is cause he is a big pussyhole, as demonstrated by this outburst. yes, he’s free to vent, but if him don’t have a few good friends to vent to then he should stfu and take his medicine like a real nigga. fool