AYE SAH………….LET WI IN PAN DI SECRET BECAUSE WI NUH GET IT

SENDER;-Kim I know u work hard for this day. Dread Kim and his child is a family is a good look how u feel sutu now that dread left u and gone back to his true wife big up ur self mi cuzin I hope I am invited to the wedding don’t keep it a secret. I know u not coming back to Jamaica and Philly gree with u thanks for the pix don’t get upset that I send it in but I had to. Mi little cuzin is so happy.

20 thoughts on “AYE SAH………….LET WI IN PAN DI SECRET BECAUSE WI NUH GET IT

1. It’s no secret that dread gone back to Kim and they are now living together what’s the big deal. The wife mad all she want but a mi cuzin a win wedding soon. Get that green card cuz and show the over size elephant how wife do things.

2. Miss yuh cousin is looouing okay! Man leff har and tek next ooman/man (cause mi nuh know who sutu is) and issa celebration cause him come back????? A whey di @#$%^&*&% a mad ppl dem yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak an a wah yuh mean by when yuh write dis (Kim I know u work hard for this day) wah? she wuk hawd fi get back di man? di f**k! lol if him leff and den come back a must sumting happn pan di oda end…. a how long him leff?? here wah miss, come back wid di full details cause di more mi type a di more mi have questions.

3. F**k off and leave the girl alone nasty dutti south side dawg shit. Sender where and when Kim stay good she look older than her madda check out Kim face for a young girl weh a come a farrin it really stay bad. Sutu is way nicer and cuter @latty sutu is a pretty girl and I don’t know where the girl look like an elephant look at Kim nuh she short fava dwarf and head huge. Kmt Kim and her family dem need a life and a job. Leave the gal now man. Every body know dread use the girl and him and Kim always deh wow so what move on now wid the man and get ur self sort out ain’t that what u want make sure it benefit u. All u dread if i was sutu when mi done cry and bawl down Jesus Christ even the unborn kids dem suffer and everybody inna u family my God man how can this happen.

4. Kim is really dutty clownu gone back to clown only u alone would stay around after so many years of disrespect and take back di man u have no shame what will u teach ur daughters is this a man who u want ur kids to date when they grow up. Dread ur day will be bitter I don’t now what will u gain from all this. I guess the green card. Pray sutu pray he look so innocent but truly the devil. I don’t know why you a broadcast this u look like the fool kmt.

5. Nasty set a mongrel dawg. Kim need to walk out into a car and call it a day as for dread I don’t know with u anymore u are the most despicable human I known I wish you all the bad things life have to offer you and I hope delight find a man just like u u piece of shit. Met I wish u can get the back ground on this story it reminds me of the woman who husband killed her for her money but instead dread use his wife to help him and is unscrupulous family dem and plot with Kim and left the wife and move Kim back in his life. Met get the story

6. Suck cocky official latty what u know about mi cuzin look good she a mad over size sutu come suck Kim. A she dread and him seh she a so what if lef and fund his way back go dead sutu u hurt or nah birch u hurt. Kim u hurt up her head

7. Rat hole Kim kmt yuh a really dread idiot May be him can start f**k you in a batty now .because a sex him did want sex sutu in a her batty that’s why she left him rass

8. Come suck sutu nice clean pussy nobody don’t care u love too much drama it a mad dutty clown sutu and her man live inna dread house bout u a post apartment f**king obeah gal when Kim dun wid dread we same one a go sorry fi him bout u a send in story. Dread need to go teach Marcia how to read and write her name. Kim go help u mada she hungry and delight fada a look for her.

9. Red man Red man to Rass a weh yuh Deh dem say Kim blind yuh .where is your granny Cynthia the biggest obea worker on Gold street

10. Sutu bring down shame and disgrace on her family better yet you bring on ur self .I hope God give you peace you need .sutu you need to clean up ur heart towards ur family members you still have bitterness towards them you speak to some of them but you really don’t like them not even Harry miller in a him dead casket you like mi Not even a talk about Tender yuh hate him like how Jesus love the little children .sutu dread say you nuh play fi chat yuh family them

11. Who care about dem a di better and stronger obeah tell. Can deported reds help kim and his baby hell no dread can help dem and he will do reds him granny and muma got to be on board with it. F**k dem Kim do u just get that papers for u and the baby. A Kim A win it’s just a matter of time before reds get deport again and Kim and dread will forever be a family. Sutu and reds will be two only cousin lol

12. U too mix up leave the woman and her family dem south side shit house nothing weh u seh bout the woman and her family dem not gonna war or cuss to give u the satisfaction how u sleep u just get up and pick pan the woman and her family. U Mek sure u love all a ur family and u nuh hate dem.
    Sutu don’t pay dem nuh mind a drama dem a look

13. Uno should a shame bout better obea tell God is going to bring all uno down .a full time now uno leave sutu alone uno sick dog stomach. Uno set a dog shit uno and sutu and her family dem nah war

14. U guys betta becareful cause dread and Kim obeahman tun up a him auntie use to go a one place a Spanish town now mi hear of a good source seh dread and Kim obeahman a one Haitian man a Philly weh work from him basement so sutu u have been warn not even reds granny bad like dem
    When mi see dem a road mi a walk far mi hear seh dread a plan to rotten out sutu pussy and make things come pan her skin sutu leave dem a lone life short a long time dread and Kim and him family dem a gwan did dem things. Girl cut ur lost the man and him woman at work sutu Lowe dem obeah nuh nice.

15. Time a the master cuz any whole unu a dig fi sutu uno better dig two dread .one fi Kim and one fi you .Yuh ungrateful peace a shit yuh.all the gal do is help you and family….Yuh think God a sleep we gone hear bout unu nasty rass

16. Y would dread and Kim kill sutu a sutu son dem a go mek wortless and dead she a go watch everything fall apart for her cause she bust out dread secret seh delight ano to him and seh him bisexual and we a south know bout the bisexual part but sutu Kim and dread ago mek u perish it ago start from u son to u granny cause a only dem u love dearly. Gal mi wish mi could a help u but dem yah ppl a satan

17. So i want to say congrats to dread and his girlfriend on their pregnancy news I am sure ur happy and congrats to Dan on his new place cause living on someone floor can’t be fun knowing how hype u are thanks for tax return. As for u ms Kim u will never be dread personal woman u will forever be his fool i am not sure when u will let this man go so many obeah man and still won’t have him for urself any who I hope dread keep in mind that she is planning ur dead cause she want that insurance money u pay out to her daughter if i were u I would get that change to ur mother and father with stipulation dread please be cautious I know she help to break up ur .marriage cause that was the plan. I am team dread as for the ex wife life do goes on I hope god will bless u cause u did alot for these people but remember these type of marriages don’t last. I hope I get a invitation to the baby shower congrats again dread.