AUNTY SPEAKING FI NIECE

Hi pinkwall, mi waan yuh hide mi ID! Mi nuh too like the social media thing but this likkle bitch draw mi out…the thing is she and mi niece did a good fren and all of a sudden mi niece man come from foreign the bitch nuh stop push up r self pon the guy…she go round robin a wine up pon the guy as mi niece tun r back! She name Shakira Marshall pon fb from bushy park! Living dog and she love gwaan like she a smaddy. Loud har up fi mi deh pinkwall thanks!

7 thoughts on “AUNTY SPEAKING FI NIECE

1. Yuh si like how she come from bushy park mi like har coz mi like my wombman pumz bushy.The girl done size up yuh niece an know seh she’s a hotta gal fi di man that’s all..**

1. Suck hood Tracey weh a hide yuh I’d….pinkwall fans this bitch can only post rumors about me and that’s because she nuh inna my lane gyal them cranny nuh bloutclaat an can’t mek one…but gyal man fi get tek weh yessss…cause them a give mi him so mi ago tek him rass…true the youth come from mississippi and when mi put on my clothes mi hotta than them…the bitch them fair mi lol…idiot gyal come a mek up fake story lmao…the time you a try make up rumors about me….you should of just post the truth about you taking Charmaine man an a meet him at the top of the lane mouth a night time….bitch mi all pass on hail yuh to suh you can’t say a lie….nuh bitch can’t mek mi walk with mi face inna the ground uno nuh suh relivant fi cause that….stop it come down…wipe up yuh mouth horing gyal…mi work hard fi my own mi independent mi nuh stay like you weh only itch up a pual shop a play bingo everyday….yuh mouth corner suddy and look stink..that’s because you suck too much dick…gyal yuh need a life…before yuh guh look work yuh itch up every Friday a watch yuh man pocket….yuh man never once take you an a dinner date an uno deh over 6 years an a me you waa come stop with little hore…the youth live a foreign an your man live just around the lane so a him mi ago tek shithouse gyal…mi just barely hold your man arms wa night an him cocky stand up with stiff suh gyal you nuh better mi nuh…

1. Exactly!! My man know better… It wouldn’t have been no whine up on him. Him woulda push(lightly of course) her off and make her know say him no run then jokes dey. Then he would have told me to low her as a friend… just saying that’s what my good man would do!

2. listen a suh some a dem gal yah stay… my boyfriend who is now my husband came to Jamaica some years ago… I had a friend weh mi did have har like a sista… she & har mother came up to me & ask weh him deh suh mi point towards d car, wen dem guh to him d daughter start push up harself & a tell him seh she want guh up a him yaad.. d mother was like a weh yah do wid dem young gal yah if yuh want a fuck yuh fi come link mi… he said he just pushed 5bills inna dem hand & seh him good & dem walk off….

2. listen a suh some a dem gal yah stay… my boyfriend who is now my husband came to Jamaica some years ago… I had a friend (whom i thought was my bestfriend) & her mother came to him like they literally walked pass me & with to him & d gal

1. & d gal start force up harself pon him bout how she want cum a him yaad & d mother was like weh yah do wid dem young gal deh mi a big woman if yuh want a 1 fuck yuh can get it.. him seh him just push 5bills inna dem hand & seh mi good man & dem walk off…. just fi show unnu seh a suh dem crosses yah stay….