ANYTHING ON CARL FLOWERS?

Met how we nuh hear nutten bout Big Carl weh dem kill a trelawny? Same one weh dem say Duxie did a work fah n him kill him? Carl Flowers aka Big Carl or Congress Boss–

8 thoughts on “ANYTHING ON CARL FLOWERS?

1. Big Carl is a wicked.. First him plot up with crescent Rd Ratbat Dem fi kill the Don Tony T and take over. Him mission accomplish after him start turn the man Dem against dem one another waa start back the friend killing. Tell the man Dem fi kill massa when the man Dem say a money thing Dem a deal with him turn round tell a different set a man fi kill the man Dem that him give the order to that a disobey.. The man dem just team up and run him wey and hold on pon all the arms Dem him supply Dem with.. So him end up a country a run business and forget about him pass only for the killers Dem to dismiss him like how him get rid a father T….

2. Pussy big carl think a likkle bit a dream duxie dream mi the look on you face when the fire a bun u up neva pretty tho a the wrong night time u kill and a brawling u dead back suck pussy boy all congress betta hide alone gun shot now all funeral ago get shoot up brawling nite time bomboclaat and duxi ago murda u a hell again R.I.P ewan alfonso morris A.K.A duxie the mission complete night time bomboclaat