AH PROMISED BEATING OVER A BUDDY

FB_IMG_1435767523937-Optimized

B*TCH WATCH YUH BLOODCLAAT BACK YUH HAVE A BEATING COMING TO YUH!!! BE VERY VERY AFRAID!!!

Yuh look tyiad wid yuh white wash self. yuh need to stay home now and Tek care of yuh three Pinkney dem. Furthermore mi hear seh yuh party di scanty. Yuh don’t have any friends anymore dawg shit!! Cuz u always a try f**k yuh Fren dem man. Poor yuh

0 thoughts on “AH PROMISED BEATING OVER A BUDDY

1. MAN CLOWN NEVER DIE. Fight over which man an get scratch pon who fah skin… sender go sidding wid yu fool fool self. Bout beaten ova man,…go beat yu pusci ah it fail yu mek di man have side chick

2. Yow unu leave di ooman dem alone caaz mi luv di man clown dem….. Wi need those ride AND die chicks…..

No Pettings……….

3. The man a pose with the gal so why you worry bout him run him fe go beat gal and go jail mash up you life if him a pose so bright up with her when you deh a road what him a go do when you deh a jail. Girl have sense the man you to run

4. Dem deh waste man dem get more protection dan di “Bald Eagle” :ngakak Dem nuh get beatin, yet di main chick dem jus out fi di matey dem. Wise up main chicks….di matey dem nah force unno waste man dem fi do nuttin weh dem nuh waaan do. Ah time unno elevate unno self and stop fight ova fish head….

5. no sah gyal go siddung if yuh so bad why yuh neva send it to the target…wha it a do ova yasso. stop tek up storage space inna Met server yah this is sad

6. But I why she waan beat di girl?Sender that’s his ex-wife that he has two children with.I believe they where married for about 8yrs or more.

7. Yes that’s his ex-wife who he has 2 children with. I was disappointed when they broke up. Who she fighting over?