ABBY MINE SHAMELESS BRUCK YUH OUT OO

Met this is Abbi she’s pretty young around 20 really humble & a cool girl that can dress well. She’s pretty inside out … She also own an online clothing store that’s doing well ..Congrats to her & i hope she keeps her head up & continue doing good.

I saw that shameless links up with Abbi from she go NY & them a par 2gether sigh them a family or what?? (mi jus hope shi naah bruk out d ppl dem nice clean picknie enuh )

12 thoughts on “ABBY MINE SHAMELESS BRUCK YUH OUT OO

1. Str8 sikes post!

Skye humble n nice where?
    All skye do a look man fi buy up
    Pare fake boot n bag fi go show offf pan
    Ig lmfao online boutique that is never selling shit
    She don’t have no papers just like shamiele
    She use to deh with the fitness guy tango
    Till him haffi run her because she fake bad
    Skye plz stop photoshopping your ass
    Your ass not big we know and we see it
    Cuz me see u in person several times !
    Shamiele what a way you look good pan d sc filter
    U woulda almost wa resemble Ophelia but we know
    That’s not how u look in person.
    Shamiele why u don’t tell d ppl dem u sleeping wid
    Bag white but yet u over skye basement a kotch every night
    From u come a foreign u ppl dem not even see u 5 time good
    All u deh pan a party party party and a wear skye
    Poopinnaa dem weh can’t fit u my god sham u Nuh
    See yuh a get too fat u just a buss thru d gal clothes dem.
    Skye the BMW is not urs is borrowed goods ! Not even
    Social u have much less driver’s license my God man
    Unu do anything fi impress ppl smh

2. ALL SHAMIELE DO A WALK AND BEG FREN FROM PEOPLE ONLINE SO SHE CAN COME A FOREIGN COME TRY LIVE LIKE DEM.. SHAMIELE LOVE LIKES AND WILL DO ANYTHING FOR THINGS… ITS A DAMN SHAME.. WEH SHAMIELE FI COME AND KNOW SKYE FROM NOW SMH… DAMN THESE BITCHES SLEEP WID ANYTHING.. BAG WHITE MIGHT SET UP IMMIGRATION PON U LIKE HOW HIM SET UP THE GUY CHIN CHILLA FI GO PRISON

3. Yes Abbi, stop spar wid dat harlot. Come mi an yu spat suh mi can tek yu guh church and bible study fi di ress of yu life.

4. Warhead

Look her anonymous!!! Clearly you don’t know shit bout SKYE! Last time I check you have to have papers to work at a hospital SKYE does not live in a basement Either YOUR FAKE F**KING NEWS! Look on Skye page in her swim wear and you will see ass! Ass and shape for days! Your anonymous for a reason. ABBEY Works darling and her boutique is her side gig. Go suck on a egg and for TANGO ages still around silly bitch we have the receipts!!!!

1. Warhead mi know weh me a seh
      Skye lives in a basement ! Go sit down
      And which hospital skye work?
      FI DI LAST TIME HHA is not a nurse
      Ah weh di rass .. unu jus see ppl in scrubs
      N feel seh dem a nurse doh? Thank god fi
      ABC LEARNING CENTER A WHITEPLAINS
      where u bitches fulfill y’all HHA dreams to trick
      Ppl on IG as if unu have ambition ! Go weh
      Cuz I couldn’t tell when last I see she n tango
      And di car is borrowed goods! And yes she
      Photoshop d whole r pics every last one
      She doesn’t even look like that! Bwoy unu lost bad

5. It’s FACTS that Skye photoshop her pics! Straight FACTS! Even weh day mi si har in the Bronx. Mawga pieca sitn. She wake up daily worrying about proving to shanzi and dat girl don’t si har. Then again shamiele want what she can get from skye den guh chat har. Where is skye frens that she usual post. U notice u nuh hear bout them because she a run dung hype. Dat likkle online store nah gwaan wid a ting suh nuh mek shi fool unnuh same dirty clothes them pon it how long…. and another thing a bare fake like under her pics them and bare fake comments. One day when shi post a pic unnuh need fi watch di likes them and click pon it bare white fake people. Fake like har cause she’s a fake bitch!

6. Abby is one of the nicest and kindest person!but her priorities f**k up!!FRIENDS gone drag her to hell..Gyal love friend n all them do is use her..especially the one dem weh she beg on social media..Abby need to come back to earth and get out of the fake world she live in..wake up n smell the coffee ☕️ !!She is a very smart person n have good heart….She will eventually learn cause all shamelie a do a use her to Kotch!!Intagram N “so-call haters”she living for nowadays.

7. I’m here to confirm what that person @truth said. I just saw skye post a photo on ig and any sensible person can tell that those likes and comments are fake. What a gal love hype. A that she really tek di little money she have a do. Buying likes and comments. Lol skye know that no one really loves her that is one reason why shamiele using her