A MAN GET TRICK O

Good day met this gyal yah pon fb Nieka Sweetz she fren everybody pon the books weh live a farrin just fie get money. BBC nuh need fie go look a job.

The ppl dem a talk bout you a farrin and its surrounding. You ginal me fren say u a go a small island go work and she send u money and all now u nuh travel. You walk and tell d ppl dem how u got visa and you a look mek up fie go a farrin….wow u did stop it. Dem ago bawl for you, u body ago find in a garbage heap. You send pic a farrin wid Damion u bf say a u cousin and him dead and you get money from bout 5 different ppl or more. Everyday you come pon fb a gwaan like u all that Scammer BBC go worrrrrrk. Gyal from Linstead and round d world don’t mek this bitch yah hype pin unuh a d biggest scammer gyal this just fie look pretty and wear long hair.

Me big know a who a help har but she a sell now but me sorry fie the owner of these goods cause dah little gyal yah bitter like gual!!!

One thought on “A MAN GET TRICK O

1. Don’t go fight scamming wid deadly violence plz. Just tek dis learning experience and grow from it. As fi you,likkle miss wide set eyes,stop it yuh yeye too dry.