A FEW WORDS

blow_kiss

The wall felt almost like normal today dont? The check in post does wonders I think and Lundun’s return has truly made a difference…We are here to laugh, exchange ideas and grow and laugh we did today!…Welcome Manushka mi like whey u a bring….I am thinking of putting up a spiritual topic this evening because there hasn’t been one all year so stay tuned..

0 thoughts on “A FEW WORDS

1. My return mek a difference??? ah loie!!!!

awwww metty, mi feel nice seh mi mek a difference, although i are confused as to how.

But if sumting was broken an mi help fix it, i are glad, cuz jmg a mi yard tuh!! an nobody naah cum mash up my yard an leff mi yardless, yuh mad!!!

jmg 4eva
    big up all a di bloggers dem, both longtime bloggers and new bloggers, di jmg from 2010 to sep or oct 2014 weh me know needs to return.

ah shellings wi seh,
    a yasso nice wi seh,
    i naah move from yasso todeh wi seh,
    i a wait pon sender fi cum shell wi seh,
    i ago check mi sources and cum back wi seh,
    met mi ago email yuh wid di info wi seh,
    met wat time yuh a put up di shellings? wi seh
    simpli, soun di big ting wi seh
    met beg yuh a ride pon yuh bike wi seh
    cum foot, lets go wi seh
    wen deh post yah dun, jmg walls bun right dung wi seh,
    di walls need paint afta dat shellings wi seh

anybody who was here in jmg glory days, know all di phrases above, cuz dem used to be heavily rotated on here when story sweet wi

2. I remember every last one a dem phrase deh..caah mi deh long time from di old pink wall…met what happen to serenity bellybang..mi love di old mettas dem and some of di new one’s

3. Met me a regular peeper…learn alot here and mi naa go nuh wey. A nuff days when life hit mi an mi waa bawl mi come ova ya an read some post an dwl or go in a deep prayer an member say tomorrow is another day. Met wey di spiritual blogger deh (di one wey can see tings) nuh memba her name

4. HIGHLY & LUNDUN, WHEY DI HELL UNNUH DID DEH? LONG TIME WE NO BREAK BREAD, AND TOAST BOUT YAH. METTI MI DID THINK YOU FIGET BOUT WE LIKKLE SPIRITUAL TEXT DEM, FI WARD OF THE PHARISEES DEM, AND BRING BOUT THE BLESSINGS.

5. If mi love over ha 1 more time yes today well yesterday for me felt like back when I’m first came over here with mi little suit case a snack and switch off mi phone ,mi husband say not even school mi nun pay some much attention but God know mi love it so mi nah pretend bout nah come back I live here and unless met give me notice to move I ain’t leaving