4 YEARS IN AMERICA BUT DI TWANGING UP

Hi pinky post and hide i.d for me please hun… suh I follow dis girl she live in philly but she born an grow a jamaica.shi deh philly fi musty 4 year now, she have a youtube channel weh show off r lifestyle ect cause she findd a BIG WHITE MAN weh love r off.now pinky mi a watch r video dem and ina everyone a dem she a “twang” not even proper English enuh. the girl a twang like she born and grow a america. why when them come a farin them voice affi change so quick them cyah talk normal english widout a try fi sound american. Then she wonder why people ask r if she really a jamaican

17 thoughts on “4 YEARS IN AMERICA BUT DI TWANGING UP

1. Get your hating ass on she want twang mek she twang just dont watch her channel but yuh too fast so yuh cant help it.

2. I bet if she a talk to some English ppl she a talk cockney..woooieee..damn idiot much..never see come see..a dem use fe shit a bush n bade a door..a dem deh dash stone behind dem n no memba dem friends who dem use fe eat dumplin n butta wid..if it see a tin mackerel …whaddaredose..dirdygirlz.effin clown

1. This is the main reason why we Jamaican kill and fight against each other GOH LOOK CURE FI YUH INFECTIOUS DISEASE …..BAD MIND AGOH KILL OFF UNO BC

3. You sound mad Jelly. I went to her YouTube Channel and she doesn’t sound bad at all. Thanks to you she has a new subscriber DUMMY. :nerd :ngakak

4. Sender go hide you badmind from the universe and lo de gyal!

A ongle merka people talk proper?! Nuffa unu no know no no whey a Jamaica but de fowl roost unu come off a and reach airport. English isn’t a language spoken superior to any other, so right or rass wrong de gyal can express harself verbally…enough fi you carry har pon PINKWALL.

Girl a philly ! big up you rass self cause yu nah live like ole dwag a foreign!

5. BADMIND GET THE BEST OF THEM..LOWE THE BLOODCLARRT GYAL ALONE SUMM UUNO COMMIN LIKE CORONAVIRUS UDER COVER PUSSY WATCHER. GWEH

6. Loll..anony..thank God u grow privileged n neva haf fe nyam d dumplin n best butta u undercover nymphomaniac..fuckin fool it’s called a “figure of speech” ..a muss miss twangy a comment wid her dam dumb self..speak English not yank!! That’s what we were taught in school..tru u bag a whitey u think u is a bag a Doritos..gweh u a still policeman button..cookie..loll

7. If u think this is bad, my niece cum from Jamaica from she a 8, an memba she tell people she born a soth America, an don’t no her mother, she meet a money white man an from dat she have amnesia with we’re she born an grow, speak better English Dan mi who born a England

8. Sender you’re just a hating ass bitch who wished you were living like her. You BIG MAD and Fucking IDLE‼️ Get a life bitch. FYI she always spoke proper, this ain’t no hurry come up nothing! Why are you pressed tho? I bet yo ass BROKE AND HUNGRY.