FIRE SHOT OFFA LIVITY

TIVOLI_w304-Optimized
West Kingston
1 hr ยท
WEST KINGSTON ERUPTED WITH GUNSHOTS A SHORT WHILE AGO, INFORMATION REACHING OUR NEWS DESK ARE THAT LIV UP THE REPUTED DON OF TIVOLI GARDENS BROTHER OF INCARCERATED STRONG MAN DUDUS WAS AT A SECTION OF THE COMMUNTY CALLED JUSTIN PLAZA WHEN MEN APPROACHED HIM AND OPEN FIRE HE HOWEVER EXCAPED INJURY BY RUNNING IN THE VICINITY OF TIVOLI COURTS, TEN MIN LATER ALL HELL BROKE LOOSE MEN COULD BE SEEN RUNNING INTO DENHAM TOWN FROM TIVOLI WITH HIGH POWERD RIFLES SHOOTING AT WILL THEY THEN ENCOUNTERD A POLICE PATROL TEAM ON NORTH STREET AND A SHOOT OUT ENSUED FORCING THEM TO RETREAT BACK INTO TIVOLI IT WAS A SCARY MOMENT FOR THE RESIDENCE OF BOTH COMMUNITY NO INJURIES WAS REPORTED.

13 thoughts on “FIRE SHOT OFFA LIVITY

1. Well as I thought earlier today … Dem tell Tesh Miller se dem nuh in a Di bad man ting wid him …. But dem Neva gi no warning to Di man dem a town so they decided to take up the invite to do badniss

2. Met same way how you get the story a suh it guh. Smh mi cyan bother every minute a war police fi get rid a all a dem i dont want no innocent people get hurt. Big big friday whole heap a ppl a guh bout them business then shot start ring out everybody affi scatta and get stuck til it get a lil calm right now helicopter a circle west

3. OMG! Why all of a sudden this have to happen? Is so him have so much enemies… Is how people get so brazen these days? I hope nobody is injured

4. Unuh fi stop disrespect prezzy.

Everytime dem try violate bare gunshot follow.

Coke family nah tek no diss, dem a preserve di legacy.

Shower to di wurl.

1. f**king fool like yourself would write this shit. The whole of Tivoli Garden need to be bomb with the whole of you shower-heads. I’m sorry the JDF did not complete the job of ridding the place of you losers. I hope the coke-heads are wipe clean from the face of the earth. F**k off battyman prezzy and the rest of battyman from garden.

5. @f rememba seh is JLP government get rid a dudus n is them in power again su a livity time now..then again all bad man fi dead out a Jamaica n let good people live happy..kill off the all a dem bomboclath