BUTCH AND ALL DESE TINGS

WHO OWN DI MAN????
So dis likkle gal name Adrii done the whole a the butch and sadamite dem ina Mobay and move on to the man dem but yuh a tell mi shi couldn’t find a man fi herself she haffi go tek di ppl dem man. Not only shi a tek di ppl dem man but shi very much open bout it nuh likkle shame nuh likkle nutn. Him keep party n shi guh try out do di man rightid woman bare in mind shi still deh wid one ediat butch. Ali ( the man rightid woman) i hope yuh run har and beat har she too bright and stop mek spongebob Roger tek u fi ediat stop mek him cock up inna u makeup shop an a run yuh head.

image-2015-07-09_8jea

image-2015-07-09_b037

image-2015-07-09_t8v8

0 thoughts on “BUTCH AND ALL DESE TINGS

1. Which one is the wife and so is the mate both of them are atrractive.. let the man gwaan have some fun. ..

2. Aliberry is wife they coming from far long before the scamming, they live in a nice house in falmouth, he f**k down whole mobay, falmouth and new york. Them gal a run in caz him gat money and that them want they dont care about him shape and they dont care who fa man them take

3. Ali not dumb or stupid she been with that fool before the money gal a tek time build up herself and cut

4. She love batty man fi true all bimma kid use to f**k her aliberry is the wife she been with big head shape bad roger years long before the scamming and money making he look every gal that he thinks look good and dont care. Gal a tek time and a build up herself she soon cut

5. this story is fake. top picture is the wife. she have a little girl together and they all live together. roger and ali deh fi over years eveybody a mobay know them.

6. the man look like a big bulldog kmt .Ali face tuff like ……the bulldog ave money an a bare fake clothes him wear a weh happen to dem frighten people yah.

7. i thought adri was a straight lesbian .. shes only 19/20 yr ole .. all mi see adri do a get up everyday change hairstyle and outfit and dont work or go to school she deh with a butch weh a tek hormones fi grow chin hair :ngakak and all dese tings and dem nuh stop express dem undying love fi each other pon IG .. a jus weh day me seh to me fren seh me knoe a nuh da butch alone a mine her d butch is a yungin to and live a merrika an word on d street is dat d butch gal is a scamma to … so when butchie gone back a forrin she must have a man a dig out har nastiness ..she too young fi suh loose and only care bout clothes .. an conceited ya .. when she ready fi post video me haffi dead wid laugh cuz she na come from ntn

1. Wow!!! Look at all the negative comments. It’s so sad that you people make it your duty to come here and tarnish someone’s reputation. Is your life that sad? Only ignorant,uneducated fools would sit and type such horrible things. I would advise you people to spend your time little more wisely.Why not get a job,spend some time with your hungry child/children,or even go learn a trade so you can contribute some good to planet earth. Why be another NON-FACTOR? Why would someone waste their time writing such despicable things about someone they clearly despise,more so ENVY? For that beautiful young lady Adri,hold your head you and ignore this rubbish! Remember at ll times that ‘Misery Loves Company’ and all these people leaving these comments are hungry individual!!!!

1. shut up why dont u tell adrii to go look a job and leave out a taboo ever god damn weekend leave mi ya man

1. Bitch go argue with your mother for giving birth to a Non Progressive person like you!! Ain’t my fault your hungry 🙂

8. All I got to say is ‘it look like man short weh dem live’ I hope the man drought ends soon both nice looking young ladies…

9. It’s so sad how you people make it your duty to sit and analyze somebody else’s life. Wow!!! I have read these comments and it seems to me that all you people are worst than the person you are referring to! Only ignorant,uneducated fools would come here to voice such nonsense about someone you simply depise or more so ENVY!! I’d advise all you people to go find a job,spend some time with your hungry children or go learn a trade. So you can contribute something good to planet earth,and stop being another NON-FACTOR! I sense a lot of unhappiness here because happy people don’t waste time trying to tarnish other’s reputations. For that beautiful young lady you are all referring to Ms. Adri, hold your head up and remember ‘Misery Loves Company’. And the fact that someone made it their duty to write all these horrible things,babygirl you’re doing something right.

10. I dont get why these ppl come over a trace bout the things that the topics. Why u deh pon ya read then? a whole heap a established ppl over here wid them decent paying job so nuh get bright bout feed hungry pickney bitch. Bout degree ppl over here wid dem qualifications and businesses so Nuh worry bout we. U a talk bout no life just make sure u a do something good with yours and i hope your education and trade dem stock and pile. did someone tie u up and put a computer in front of u with jmg open? then how u reach over here bitch? the disclaimer is simple, if u see something weh u nuh like then log the f**k off. U dont need to come over here and its obvious that u dont want to so do urself a favour and close the damn page. And Miss Adri, cause we know a u, go do an STD test cause mi wudden so sure a my status if my man did have that roaming buddy weh we a hear say fi u own have. kmft.