TO TINA FROM SANTA CRUZ

Tina u pu**y rotten gal.. U p**sy shit up .. U p**sy a batta fi life duty nasty slut dog from Santa Cruz.. Gal go spent time wash out the germs from underneath u foot.. U crotches black nuh bloodclaat.. U have a ra**claat bullfrog back design underneath the cave ole way u have.. Whe rat bat nuh stop fly in and out.. Gal u badmind me.. U shape like fan to bl**dclaat .. U head big and picky picky fi a big gal.. Every day u say u a hot gal and nuh stop tex me phone say u hungry.. The way how u f**k and suck then have the heart fi brag and a boast u sud be a rich f**king bitch.. U suck and f**k less Dan a bag juice.. U loose.. Yah call me suck c*ck and freak .. Tina the morning wen u leave from the 3 floor house u mouth the stink as much as how u say me arm green.. Me rather av a green arm Dan a stink mouth.. Better u did a suck c**k maybe u would a get raid a that.. U mouth smell like batty the morning.. Man f**k u pah old bed inna the f**k mansion and turn round call u idiot and doh give u no taxi fare lol a wah do this cartoon.. Tina u call me phone desperately a say u wah me and u go buy two fish Bcz u hungry.. No sweetie i don’t spent my money on fat bitches uno belly too bl**dclaat long..
BLINS ITEM
Brite nuh bl**dclaat. U say u a hot gal and u broke fa Xmas and still a mess for the new year lol seem like life give up pah u.. U suck way me Frien man and a brag.. U coming like rodeo.. Him av the two a uno pan the same level non nuh better Dan non.. Lol.. A wah punching bag .. U go a KFC go order 6 piece chicken and the man ask u if u a breed fi a John Crow or a hag.. U couldn’t ansa so him call u hungry belly and walk way lef u.. U same one TeX me Phone and say u nah go no whe wid no broke man and u feel f**king bad.. Tina leff u belly a u bl**dclaat yard and stop call up me.. U coming like wen batty nuh wipe good.. Tina stop go inna store go take people slippers.!!!! Stop brag and boast inna u pup inna dem!!.. U get old cloths from foreign and non a the cloths dem couldn’t fit u.. U stuff u self inna the shorts dem Bcz u don’t have a choice.. U shape like camel.. Rupaul .. U shape confusing dutty gal.. ! U batty like bammy and u head big like truck front!!!! Gal go suck out u whole generation and avoid me.. U sour like lime.. U wah bathe gal.. U p**y a backfire.. U need clean up.. U mouth stink.. Go take care a it..! U p**sy a dead.. Go see if u can shape it.. U tuff nuh bl**dclaat terbit… Come affa me stale pu**gal.. !! Muma cow..

8 thoughts on “TO TINA FROM SANTA CRUZ

1. Umm..Tina den whey yuh do di gal meck shi style an cremate yuh same time….
    Shi seh yuh pu$$y all ah backfyah…lawks. :sup2: :sup2:

2. I want to know if the sender had something going on with this girl that the girl call you to take care of her, she call mostly to ask you fi things so that’s something women do when they call dem man, so what is really going on with this story I ask!!! hmmmm

1. The whole heap a crotches reference have me wondering too. Were they tag team partners for her to smell the morning mouth from the f**k mansion? 😀 😀 😀

3. Da sender ya bad like AIDS lmao
    Mi kinova pan dis library couch lmaoooooo
    I should be studying but why the sender so bad
    Tina yuh comin like when batty nuh wipe good a weh di !!!!!!!!! Rolllinnnnnnn
    Tina plz cometh thru and defend yourself girl