SIR WITH THE CHANEL BROACH SIR

Gm met post this tief fi mi the biggest batty man a Ochi jowayne walker aka jay tell him the ppl dem want bk them clothes. Him tief a suite case a clothes send dem thru mail pac n the cost come to $1119.45 usd n him can’t afford to clear it. Fork land Ocho rios batty gyal

SIR

SIR2

23 thoughts on “SIR WITH THE CHANEL BROACH SIR

1. So the owner not willin to pay fi clear It neither??unno a wait pon the thief to return it?

2. You know me can’t today….Met easy pon the post titles and senders please consider readers sanity when onu a drop the suss dem.

Missess jowanna please to tone down the fem look you de on.

Btw, Sender whey him thief de grip from? Him couldn’t just leave MIAmi wid de 10.5 lbs a clothes?

3. this boy is a wicked him soon give him mother strokes. Him can’t stop him and ppl always a fall out if dem things. You need prayers son

4. People can say a lot an talk a lot of things they don’t know what went down leave people business.bout give mother strokes f**k you Marsha the young nigga just win they guy to the game the next nigga jus maddd is all about money so why this start up lame ass bitch sell pussy marsh your video a cum next.on this.

5. Him can’t stop what. Your pussy want prayers more. them mon ya no make ppl take him for fool. this can’t stop this youth from grind suck yu mother hater them youth ya young an rich jus a fool a push him luck badmine table soon turn.

6. THATS THE PROBLEM THESE YOUNG BWOYS TOO DAMM LICKEY LICKEY. THEY DONT ASPIRED TO DO MORE WITH THEMSELVES.

I BLAME THE PARENTS TOO. ESPECIALLY THE ONES BORN FROM DRUG CRACK ERA. IVE NOTICE THE ONES BORN 1986 AND UP ARE THE WORST. TRUE MOST OF THEM PARENTS WERE INTO DRUGS (SELLING) THE DRUGGIST BUY DEM PICKNEY PURE NAME BRAND.

THEY NEVER TAUGHT THESE KIDS TO HAVE AMBITIONS IN THE RIGHT WAY. ITS ALL ABOUT FLOSSING. SHAME.

7. Everybody know jay a big long time batty man and old tief. Him a go seh all kinda tings now but why him hide when the when both him n the guy suppose to meet at the police station?? Unnu just chat too much jay must a feed unu. JAY TOO F***G TIEF HIM NAME FULL OCHI POLICE STATION BOOK

1. Suck pussy hate people you know too much jay a f**k yuh? Rap it up cas under jay a rotten. The guy buy him clothes and ask rotten bottom jay a favor to ship them and him a try steal the boy things dem. You just chat to much but you better have yuh MAN PODS fi when under u start drip

8. suh how di nigga rich and cya clear the clothes?? Watch har bloodclaat mouth to nuh yuh fi have limit to how yuh thief mi g..dwrcl and be more smarter

9. when uno bad and a mek uno comment uno fi show uno right name and nuh mek innocent people weh no know bout uno Tory get involve….. A bet a who uno least expect it from a do it!!!!

A gun shot we GI shebada enuh but a nuh my business yo zeet…. Bredda yo wrong if yo gone dah way deh still enuh…..

1. Which Shebada yu a chat bout? Mind you speech.

Is pure batty man pon dah post yah a chat ray bout rich and style up who name Marsha. You one a them and a chat fawt fi throw it off. then again batty man fire gun too wid dem manicured nails…man bitch go quat yu self.