SEND BROWN SPEED WEDDING PICTURES COME MEK WI UP DI TING

met!!!!met!!!!
how dis miss u met!!
met alwyn “brownspeed”brown lef tifanny an go married him ooman from L.A.good friday.
but him an tifanny deh every weh still a party.an noooo sign a d new wife! woiiiii
tifanny a walk a tell pple d wedding nu real a jus business. but met d wife a swear up an dung say she is mrs brownspeed an d marriage is as real as it gets. met!me nu know me love but this little short f**ker a get too hype an feel him all dat an me know fi a fact say is all a front.
st ann pple cum talk up we want the full story

5 thoughts on “SEND BROWN SPEED WEDDING PICTURES COME MEK WI UP DI TING

1. I just think Tiffany is not a good match for Alwayne (Brownspeed),every foreigner weh go back home to St Ann’s bay f#@$ her, in addition to the Bay,Ocho,Runawaybay etc man dem that sleep with her. He’s a chill guy and I wish him all the happiness and CONGRATULATIONS on your marriage.

2. Please me ask dirty people to leave Alwayne alone him might have him dirty ways but Alwayne heart clean and it no dirty like top ranking own!!!!!!! If he choose to married so what? Him have things going on for him young and trying yutebhave him house and him business so what and a long time him fi left Tiffany pussy salt it kill Everyman she f**k and she old now park har yes….. wanna talk about topic talk about Norval run off and in Florida yes u top ranking u hate when people doing better than u it kills u to see Alwayne doing good ain’t it continue shine brown speed jamilia and Norval remember god don’t like ugly god ago beat both of u bad him know the hate u both have in your heart trust me and continue shining Alwayne big up from a long time friend

3. Yes mi luv dash out…. mi nuh like half full half empty bad ppl eno yuh send it pan di Pinkwall fi dem get dealt with don’t it…. suh send een di tings everything leff noting.

4. The humblest promoter/ businessman this. Real good youth Met. Apart from Norval and Jamilia nobody else have nutten bad fi say bout him.

5. Tiffany a idiot him do her bad not even 1 pic him would a post with her or with him and her no man cant deh with me and hide me but then again him must shame cause she a slut!!