BROWNSPEED PAN DI NEXT TRACK

met seek sum clarity fi me love!!! this is a pic dj ashile and brownspeed.They claim to be brothers.d dem eat .drink an par together.metty u can check dj ashile page him always a post pic a brownspeed yard an bare tings an how him a him brother an blah blah.but ashile him have a new brother every week. But later fi ashile.metty wat me wa truly wa know know WASNT MRS BROWNSPEED MRS ASHILE BEFORE. metty she did deh wid ashile now married to brownspeed. metty me nu understand cuz no matter weh dem seh bout business an blah blah brownspeed and d wife deh inna real life. unnu cum mek we know wa really a gwaan yaaso

6 thoughts on “BROWNSPEED PAN DI NEXT TRACK

1. unnu nuh realize sey a one a Brownspeed side swipe up inna har feelings since the wedding pop. hush yah goodie a so man go them lie and very wicked especially Jamaican men. Allow the man to enjoy his union.

1. I agree with I Spy. This is the 3rd or 4th story with BrownSpeed and not one of them reach 10 comments. Lef the man! Him done married & him nuh trouble a soul.

2. yes tiffany it a mad u hey meek we find tiffany pic and fling it up over yah since u bad fi send in always pic nasty tiffany