PLEASE SEND IN ENNIS PIC

Good mawnin met beg yuh pose dis dey fi mi please so a mi same one did sen een di story bout ennis from morant bay and him wife now met since mi pose dat im call mi an all come look fi mi an si mi neva did fi sen it een caa im did done tell mi wha aguh appen aready an im tek god off a di crass sey im naa lie to mi but met mi still confuse caa im a say dem nuh dey but di gal still a say dem dey an di pic dem still dey pan im fb page an all im best friend call mi an say im an di wife nuh dey fi tru so mi nuh no who fi belief an fi all a who did a bash mi uno comment dem nuh earth mi caa mi no a mi im luv an mi juss waa tell di wife fi lef mi man alone caa im nuh waa yuh likkle black gal him tell mi every day say im nuh waa yuh yuh not even look good yuh waa skour wid steel wood fi get off di black niss an yuh need some new clothes fi some body whey live a fareen yuh stay real bad dats y ennis nuh waa yuh so lef mi man alone but cum to tink of it met it come in like say dem still dey caa dah pic dey tek ova ennis yaad an shi juss pose it pan har ig mi nuh no yaa man mi juss waa some help from uno tell mi wha uno tink mi fi do guh to har an tell har to har face or juss leff ennis alone but mi luv im enuh an all a dis ongle a earth mi mi sen a pic a di wife doe shi look bad met mi juss rally confuse yaaa man

12 thoughts on “PLEASE SEND IN ENNIS PIC

1. Wifey take heed and leave this man because his delusional side chick/sender will harm you. When they this crazy it’s best to leave the whole situation. He or she is not worth it.

2. Dutty go learn fi bc spell,go enroll in a reading class and post send in unuh fuckery unuh a quarrel ova man and unuh brain cell empty like barrel. A no cuss nobody ova ya gal we no bizniz wid unuh dutty ring a rosey life we never beg u fi tell we nothing,d man just a ramp wid unuh head so dwl.

3. Gal skin pretty eeh mon, oh gosh har color NICE bad! Just cool suh…. Yuh earth miss :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak a bet di gal naaa watch yuh but yuh a watch har lol. Leave ppl husband alone periodt! Right now fi mek di story nice send een yuhself beside fi har pic and den send een di 2 a unnu man mek we see wah gwan deh please since yuh nuh earth lol ….caah right now she a lead. Hurry up, mi might change mi mind..send it een fi tomorrow please n thanks.

4. bbyg a so some man stay and anuh you alone him tell that so if you really love him and him love you has way him say then tek him overa….. and the same thing weh him tell you a the same thing him tell me and a from 2015 till 2018.

5. Looks like this bitch sent in a story about herself. Girl bye You alright looking but nothing to be conceited about.

6. Battafoot sender, how dare you class up this beautiful nubian princess about her colour. Don’t you see how the woman complexion beautiful. ? The woman husband a play with your head because him know yuh is a first class idiot.. go and sit your sorry slave mentality ass down, cause is only an idiot like yourself would want you. PS. Show these responses to the woman husband.

7. First thing first. You need to go back to school and learn to READ and WRITE. Next leave people husband alone and to find your own man. Are you blind you can’t tell that he’s using you. Girl please.

8. First thing first. You need to go back to school and learn to READ and WRITE. Next leave people husband alone and to find your own man. Are you blind you can’t tell that he’s using you. Girl please.

9. Stupid girl she need to learn to put her words together the man not going to leave his wife fir her he just playing around.

10. Young miss u need to stop confusing yourself that he loves u …because he don’t!! U need to leave the wife alone and walk away from the people them married life and stop this scandal if I was the wife I would return his ring because if the husband wasn’t playing with puppy it couldn’t licked his mouth .#BLACKWOMEN IS GOLD .
    #Stop bringing down each other
    #men are alway getting away too free
    #BLACKWOMEN EMPOWERMENT

11. The sender must have forgotten that ppl husband kill one side chick wah day. Girl if u know wah good for u walk away and find a remedial English class and attend. byeeeeee