LIKE DI FILTER TAP WORK

DI TOE DEM LOOK LIKE DEM ABOUT FI DROP OFF ANY MOMENT NOW………..AND THIS IS A BLEACHING CREME MAKER ..DI KNEE DEM A SEH ONE MORE SET A RUB ..NICKY IS BETTER YUH PUDUNG DI BLEACHING AND START MEK SOME SKIN CARE PRODUCTS …NOT SKIN BLEACH CAUSE IT NAH WORK OUT…MAKE PRODUCTS FI ENHANCE THE SKIN O

6 thoughts on “LIKE DI FILTER TAP WORK

1. Uno lowe Nicki cause she have low low low self esteem, she a suffer from depression! LOL me a give advice and me cant help but laugh!!! white face and black hands n feet!! DWRCL me deeven know which animal she a mimic… a panda?

2. This girl stay so so so very bad!!!!! Like a creature to be exact. Looks like when my toaster is broken and my toast comes out half burnt and half not done. Ewwww gross!! Man really lie down with this????

3. Met, shi was explaining that due to the surgery, she had to stop bleaching, on her Live! Hear di idiot (although I like her) “ Ppl, when mi tell yuh seh mi get black, mi ah tell yuh seh di way mi get TOMAINNNNN, mi ah tell yuh seh all mi belly get black; it black, it black, it black, it black, caw choo mi have a likkle sickle cell trait!” Mi just get bringle and shut har RIIIIIGHT UP! Lol