LEFT THE UNSTANDING AND BREED FI DI STANDING

This gal careless she run a give this dutty boy baby. Jodie is better a the sugar daddy you did give a baby to. Him would not do you like this dutty boy but a gun man you want so a gun man you a get
You use to have your good man an a talk bout the man c**y cannot stand up .Is dutty tommoy you are following that cannot keep a man she an her dutty sister. I know you are sorry the boy f**k everybody around you. bout you sorry fi boy co**y a give baby ,careless! You a gal that use to have ambition an from you start walking with Tommy an her sis that cannot keep a man is them mouth them use to keep man .Is so tommy a talk say the boy a fifty suck her wondering if it is true because she an her sister ah wicked, dem love walk an talk about man suck them some man must suck dem. Tommy I don’t think that boy suck yuh jus lie.

10 thoughts on “LEFT THE UNSTANDING AND BREED FI DI STANDING

1. Senda if mi man hood naa tan up, him get bun, cheese and sumting fi wash it dung… An if mi head tek mi an him nuh have nuh money Usain nuh gone fast like me oh.

2. Me like him because him can namm it good Jodie I can bet my life him no want you is the little girl a fifty him want but look at him bout him a don

1. Girl u need fi come off a the bed wey u come see yu muma wid n buy a door n so n fix up u house n Lowe ppl business 100 man f**k UNO out batty man f**k UNO shit inna UNO sorryhole if the man did want dah batty face gal dey y him no go to her bet yu rass life n lose ca wen she see him n him babymada she can’t even say hi Lowe the rass gal she no see UNO bare f**k n hide UNO get

3. Sender how that badda u the gal have her visa she fly in n out has she like mi neva she her inna dem mix up yet she na walk n beg like UNO gal have own the bwoy a John crow a fi him lost that Lowe the gal

4. A wah do rass this lol how careless reach inna dis sender mi a sleep pon mi owna nice clean queen size sleep on it bed inn a mi owna house work mi owna money what sugar daddy UNO talk Bout? If mi did have sugar daddy mi wouldn’t live a Allman town sender get u facts str888 n mi f**k who me want f**k n breed fi who mi want kmrt sound like 1 a him f**k them, n anonymous if u know fi sure him wantttt her y him no go to her n stop followa mi up girlll a regular mi tell him fi go n him say him not leaving me mi no do fuss ova man neva did n neva will

5. Dwl dem gal yah weak nuh rass wey dem a watch out jody front so far ?? Dem a sodomite dem lame nuh rass rat invested hole gal jealousy is a sin At least we know that you guys cannot sleep at night your head is hurting you crying every night obviously that is why you putting up this picture Uncircumcised Philistine generation of vipers go look fi yu front see it yu can get it fix an come of a jody name

6. Girl u need fi come off a the bed wey u come see yu muma wid n buy a door n so n fix up u house n Lowe ppl business 100 man f**k UNO out batty man f**k UNO shit inna UNO sorryhole if the man did want dah batty face gal dey y him no go to her bet yu rass life n lose ca wen she see him n him babymada she can’t even say hi Lowe the rass gal she no see UNO bare f**k n hide UNO get

7. Lol yes a mi call dem lame front gal uncircumcised Philistine generation of viper Why jody Business ah badda y’all no bless front so ?? Wait is what ? Oooh mi get it now oh god mi sorry my deepest apology I am so sorry I did not know your front had bed bugs in it poor thing lol den tell mi now di rat dem never eat the bugs ah so bad yu front is ??? Oh shit come off ah jody name an go look bed bugs spray fi yu mouth an front