OLD BRUCK ”MODDLE”

nancy yuh say yuh a trendimumma wen yuh a old bruk mumma. Foreigna gone now so yuh a come moddle inna the full line a wear a lef. Wear over bag hair and all shoes.

Foreigna unnu too stay bad too. Wen unnu a gi weh di things them do nuh take no picture inna dem or wait little time before unnu post it. Or a the person weh get the wear and lef goods nuh fi find the video light ina dem? yuh fava idiot

19 thoughts on “OLD BRUCK ”MODDLE”

1. Sender u no have nothing fi do , u want tell MI say if one of my family come from abroad and MI want fi something from them MI can’t because what ppl gonna say ? U can’t tell MI say u never yet wear or ask fi anything from u family dem yet . Leave the girl man rasss man go clean u house

2. If dem neva did so hype pple woudnt notice it. Me give my fam things but not going to tag dem wearing it so everybody c. Hair too cheap a forrin. somebody beg me a hair me nah go gi dem wah me just take off. Me a carry 2 pack as she jump out she jump in

3. Dirty Camele and kim and suck cocky tena uno need fi left ppl alone…..Cause yu wear Hopie wear and left too…..Nancy a mad uno so ….Go pay sonia her money and pay fi the ppl them thinks yu trust

4. Camele and cox leave Nancy along she left unu crew because unu not good,mek she wear her family clothes not fe unu so unu can sit in hairdresser chat her,camele u mi a chat go worry bout the belly u kill fe puppy tail and Lowe the gal.

5. A can anybody send in the post. Unnu love call people name too much. Look how much friend them add pon fb weh watch out dem life and nuh like dem.kmrct

6. As bad as things be cam say what she have to say on fb and rushanque nuh fraid fi call name and tag. From a wear and lef she shouldn’t tag di gal because anybody notice. And if cam a wear hopie wear and lef we nah see hopie post it and cam post it

7. Dutty Camele u love watch out people life and fi u own expire till it a rotten u Gwaan f**k Urself u ago stay up a u shop and pick up something, it burn u cause the link mash up now and u can’t get no more wear and lef u Nuh see say a u fava idiot??

8. Everybody kno sey a Kim ,camele and stinking mouth tena send this in unuh too boring nuh body nu care bout wey Nancy wah du the gal nuh want unuh company again caz u guys too mixup and no body like u guys… Kim mi see unuh in a beat out slippers wey gal gi u why u nuh post that… u guys too f**king boring man

9. Camele u suck puppy tail cocky like dog suck u dead muma waterproof pussy Kim remember say kori Trendii f**k u in a big water pussy .

10. Camele go fix up mouth and leave the gal alone tru nuh body caa leave nuh teeth left gi u… the world know this a cum from you or the ugly black gal kim

11. Camele how ur life sad so every body u go round u f**k wid all Theresa u mad wid fi Richie Ramos from team light skin… last yr was pretty kelz and clean team a mad you now 2017 a clarendon Barbie and puppy… gal why young gal a tek to u man dem so… you pussy not good

12. A wah a gwan ya so dem gal ya sad ehh man why them doin this Kim u claim fi go farin and u cum back black u ruff and clothes less Cayman have nice clothes e kim… mi wah go fi mi Ajax and scotch bright and cum scrub u caz u course bad… leave the bloodcloth gal alone… why it hurt u so bad the gal leave unuh company nuh body nuh like unuh a maypen unuh too mixup and trouble making

13. Nancy a proper big woman nice and clean and gi Camele a run anytime…Tena Fagan jah know girl u could a do well wid some ole bruk u a di worst of the 3 yu krany and waan some clothes leave di nice big woman alone kmft

14. Mi caan wait fe dem buss one a dem whore yah ass and video it,every bloodclaat week camele Inna mixup.Go tile out the old house and lowe nancy,mi know a you send in this an everybody knows a u make all the mixup page but we a wait pon u to buss u ass so continue f**k a round because we a mek sure video it.Unu is a set a germs mek trouble and plays victim but mi know u ass a buss before the month done.

15. Me say a so people can draw unnu out. A nuh camele send in nothing. Unnu not even know a di same so called friend give me di info and say post

16. Yes big pussy Kim a you then camele give u info and you post Tena u is one 100 dollar bubble head dog wey sell a town and taxi man put it in them car front window caz everything them gal tell u u du have a mine of you own bitch

17. Them whoring gal them wah people soak sum piss and shit a dash pon them mi tired a them f**king bitches deh camele Kim and the other one unuh stop trouble ppl