LEAVE PEOPLE BUSINESS ALONE MUMMY

Morning

Why Unu don’t see people business n lef it alone ? Dutty mummy aka May Pen mattress Rusheida yuh love faas inna people business then when them answer yuh yuh try play like you’re the bigger person or as if yuh never did a dash wud fi dem yuh think yuh nuh have dirty laundry fi air out ? Why yuh nuh broadcast seh yuh naw wuk n all yuh do a live affa yuh madda money ? Why yuh nuh talk how uuh still a watch out yuh baby fadda cocky or how if yuh family nuh give uuh tings fi yuh pickney she naw nyaam or will walk naked ? How yuh nuh mention seh all yuh walk n do is kiss yuh in law dem ass???

Come outta people business and fix your own kill yuh dead yuh independent kmt yuh independently a depend pan others that’s all yuh good fah walk n rent out yuh ole then dash word fi people stinking goat face Gyal Weh can never show her wide teeth them smh ay lef people business alone n stop walk n Mek trouble keep yuh Likkle bad bruck, rude pickney Weh love beat up other people children n inna big woman things in order that yuh fi focus pan n stop watch out other people life…Memba me same one Weh Unu cuss Unu beg me one by one mi have Unu file

42 thoughts on “LEAVE PEOPLE BUSINESS ALONE MUMMY

1. Maypen is really a playpen. Sender u pray from morning? Read a Psalms and ask God to take away that built up anger inside you…

2. u see this Nigerian looking madda land big head head gal, go find sinting fi do set a idle bugs, bout u a caress alligator

3. This smell like Shan Shan a muss she send een this such hatred toward the Gyal Weh Naw pree you yuh man or pickney SPUDDY go look a job aside from tormenting people and sucking yuh sister dry kmt

1. Uno look blood cloth yah!!uno need fi go look something do ah no call mi name inna uno dutty every day mix up.uno no have nothing fi f**king do old wasters.dont even know there was pinkwall in existence until uno start uno f**kery uno love mixup too blood clot much uno need fi go look something do uno too rass idle.my sister can never suck mi dry and she don’t need mi to survive suh whatever I want to do for her that’s my business and not no one else my sister always and forever will be great y’all need to get off this pink wall shit and stop making the founder richer while y’all stay watching people business and not making any f**king progress.listen uno no mix mi cause mi never affi beat my chest yet infront ah no gyal cause mi no keep company with bitches so bitch go look something do

4. Ok Anon 9:58 kmt everyone always run pan Pinkwall and seh the same thing “don’t even know there was Pinkwall in existence….” All a Unu move and gwehhhhhhh bout never know everyone at some point in time before them reach pan Met wall knew of Pinkwall Suh we naw buy deh story deh Dwl anyways morning honey yuh well run come start up long paragraph and a beat up chest fi you and yuh sister though but all jokes aside why everyone feel like just because people come pan Pinkwall or dem submit a story dem nuh have noting fi do Nobody nuh that busy that dem caay look pan Met wall or that dem caay submit a story Suh Unu guh one side bout Unu too busy fi a focus ova ya Suh….Pinkwall a beat Unu bad no matter how mi have mi decent 9-5 mi still a come ova ya every now and then fi get my joke of the day

1. Well at 6:45 am obviously you trying to pick a bone,so Mek mi tell you this .if you had a 9-5 with your family and living in America working has a nurse with mentally challenged patients you would not have time to be up at 6:45 am in the morning trying validate someone’s time and schedule.second off all I don’t know who you be but I don’t need drama to survive but I see you do obviously third of all a people like you make pink wall will always be around.instead of coming on here for drama and attacking my comment why you don’t tell them to stop pulling down each other like that has all woman.what if it was your sister or mother they post on here what would your reply be?there is nothing funny to me watching another woman pulling down another when all we need is each other instead of rejoicing over another down fall or failure.anyway your life is very very much unoccupied with a 9-5to be up at 6:45 am to reply to my post.guess you don’t have a family or man /husband to be up that early looking for mixup.

5. Anon 12:36 smh Spuddy sister it’s clear who you are you made it known…Here you go again with the career blasting and trying to highlight yourself….Honey at the end of the day your sister and the family put themself out there to be posted over here….She nuh stop dash word pan Facebook and carry on and you nuh stop hype her up under the comments and gwaan like Unu a Di best thing since slice bread….Look here mi nuh on nobody side mi just a state facts no one is ever too busy to come over here….Everyone knows Met wall and you ma’am found your way back over here to respond Suh uuh well a scope it out to…..I’m all for pushing another person forward but people like yuh sister and the rest of cumboloo them can guh one side all them live fah a vanities….Teach her some of your qualities you’re doing well for yourself she should learn from you….Have a great day Nurse….

6. Lord have mercy this gal spuddy come pon pink wall wid the lady daughter name!this bitch still living in denial smh! GIRL who a maypen mattress??? Dwl! STOP pin u name pon the girl ! The girl n the man lef long time by the way
    who want that bowy any ways smh girl ! Go look a man that will treat u like a lady see u man no have no respect fi u him go f**k u bby God mother who does that??? Girl the girl name weh u a talk bout see a good people Pinkney she have a relationship with her mommy shes her mommy princess !hope you treat ur little girl like a princess when she gets older! Talking about the girl still a live off her mother Bitch u wish u have a mother to live off see a u pop down frog eye sis affi a mine u n u child cause the man weh u get up every day a cus over cah Deven take of his self again much less u n u child bitch ! Go look a work !!! U lef off a fb n come on pink wall a cus the girl must a think a she mek them cus u on pink wall MISS JUMP PON IT GI BREED !! the girl n r mother run a business !! GO do something fi u n u pickney cause u naah no mother fi spoil u n the man weh u a kill up u self OVA caah spoil u!!look at u too u know how long mi waah tell u the truth! Now a days when u come a maypen inna old bus u a hide Dwl bout mi see u a call u bby Dain Dain bitch a the man first daughter name suh call u bby Gaza vibes cause a thats di name the business inna. the man rum was name from his first child which is Dain Dain mi rass GAL u mad u F**k!!
    Look around u.. what do u see mess!! U need a life! STOP call up the woman good good daughter name inna u dutty life!! bout u a walk a tell people bout u ago forin go have bby n doh have a visa bitch live within your means u know how much to have bby a forin n u naah work n nothing naah gawn fi u man!!
    All mi want unuh spilt justice n mek dah waste gal spuddy yah know r self cause she a trouble makers from Garvey days!!
    As a mother when u have 1boy n 1 girl that girl is ur princess n the boy is ur prince nothing is too expensive to buy r give to your child if u have a business ur gonna pit ur child to run it because if anything should go wrong ur child must be able to take ova
    As I can see spuddy is a hater !
    Bitch u will never live a descent life like this girl you’ve already mess up ur life from high school days ! U lef hight a run back a man n doh have a skill nor a subject u just dunce suh my god man a 2017 now stop cus ova man weh a disrespect u!!

N any how u come back inna mi hair dresser shop mi ago loud it up cause u too nuff!

7. Mi rass shan shan!! No sah them a do u had u need fi retire from social media cause everything mi read bout u inna the comments them a true bout u!!that’s why mi drop u company !!mi nuh waah mix up wid u n u nastyness. . U still a cus ova the bowy weh a walk n f**k Tom dick b harry?? MEMBA u have a child suh protect u self ….u run u body n nuh catch aids suh god is on ur side memba u have a bbygirl that wold love to look up to r mother! !

To how u use to show pon wi bout u inlaws mi neva know unuh coild a vex nuh wonder why I pop down Dwl! !
    THEM naah send no more raay raay come give u again poor thing!!!
    U bug eye sista coming like poppy show!girl doh do it bout nurse registered !!! State ur profession u a home health aide !!
    Stop come on social media to pretend the person’s ur not!

SMH liberty come true careless Ness that mi granny would a seh!
    If she neva put r self wid day bowy all slut! Like u wouldn’t a call up the girl name on pinkwall I have never saw a post about u on her wall n suh u right up ppl name on fb u delete them
    Now pink wall who is the hater???
    IT’S so clear that u n ur sister r!!!

8. She was there yesterday, didn’t u see her?
    Lmaooo. Cuming like unnu waah Clarendon tun upside dwn Dwl

Unnu stay Deh cuss spuddy a Ada gyal out Deh a put up dah bitch ya
    D gyal naa no tym Fi unnu
    A me unnu Fi cuss unnu nuh see say a me a bloodcloth cuss unnu
    Germs bag

9. UR right mi affi act like mi nuh see r cause she look like waah Mongrel weh deh pon mi street !!better if she did still deh with the nigga from vere!!!u know u a fool gal!! Act like a big sister to spuddy she nuh have a mother suh u need to act like her big sister n let she know when shes wrong cause she don’t know better … now ur acting worst than her!smh poor you u n ur sista sick bitch ! America mek everybody look good wah happen to you?? mi affi go search fi the message spuddy send mi bout u n post it in yah!!smh
    Set of time wasters
    U well n know nothing naah gawn fi u sista n u neice gawn like everything curry…Dwl
    Weh u brother inlaw deh ask him weh the girl name weh a breed fi him
    A she u a spuddy fi go cus
    A lef the people them descent gal pickney wid unuh nasty self fava idiots!!
    Unuh cus who unuh feel seh unuh can manage!!

F**k outta here mongrels!!!
    Bout gems bag that’s ur first n last name!
    Look at unuh to set of garbage bags
    Time wasters

Fools!!!
    Big eye bitch everyday u on social media a cus !
    Deven make no sense
    Who ago turn maypen up side down!
    Deven would a seh a word!!
    Action speak louder than words if u know weh dat mean
    Spuddy n r man dunce like two caah mek one !Dwl!
    A doh think the bowy can spell the bby name!

Spuddy mi know u a see the post cause a u start it n go online today
    Bitch u know how mi waah ****u up mi still have u up!! Just so u know a nuh every day leaf drop inna water it rot

10. Unnu can gwaan comment comment n a gwaan like unnu Knw d gyal
    Everybody know say a tru pink wall Naah guh show a who n who a write cause Dem comment ya a cum from 1 set a person and unnu a write like a different different person
    Wat a day unnu wake up n pink wall start push out d senders Dwl
    Anyways me glad spuddy naa ansa unu n Ina arguement with unnu
    Bigger and better dan dat
    Dutty stinking mummy n all her combos all u do can go to hell
    Btw spuddy naa cuss nor Fite ova r baby fada, man Aguh always be man n d gyal n d boy a Fren years pan top a years now n Dem have a child
    Y a wen d gyal pikney born e wul a unnu waa start up arguement with r?
    D gyal happiness a mad unnu
    Weda she and r mn a work yes r no dat nuh suppose to a badda unnu so.
    If spuddy sister waa mine r or mine r pikney dat nuff Fi a hot up unnu head so
    Goat face mumma a mine hers to
    N don’t d gal no care smh
    Mummy a nuh nobody cause she f**k pan r baby daddy dats y she n r baby daddy lef
    D mn lef r without warning n she cum a gwaan like goodie
    Wen she n d boy lef she go sell pussy dung so n a collect
    She Deh everywhere till all joe dawg f**k r n duck r
    A Dem Deh supm unnu n r Fi go talk Bt n me know nuff more supm
    Me n Mummy a bench n batty wen she n Dwayne a Fren n me n spuddy a Fren cause me naa Mek she feel like she still Deh a dah position Deh afta anuh Dwayne gyal kmft
    Anytime me see d Nex comment me jus ready Fi tell r sum supm gyal memba me AV u file so tell me if me Fi real it out ya now

11. U say u drop company with spuddy
    Girl u no Knw a d best tym u drop it cause d gyal no waa nobody
    Cuming like unnu Neva see d gyal bby
    Prettiest baby me ever see born Fi dis long while so y she want company
    Me can see a just pure non sense
    Unnu hate d gyal Fi sum reason idk
    D gyal naa tun trouble to unnu
    Dem in law ya n bby mada too nuff… Sum bby Mada just nosey n me no wrong d gyal fra say Weh she waa to Kmt
    All she do distance r self n r child fra Dem
    Cause Dem evil asf

12. Sher see ppl business n pass it
    U don’t wanna get involve cause u no Knw nothing bout me n me sister
    Stupid bitch
    Send on everything punk ass Bih

13. Alicia ur right!!some baby mother n inlaw too nuff like u n germs bag sista n u….dwl!!u n u sista is no better …all now the girl that unuh post Deven reply smh she neva yet reply to u n u jump pon it fi breed sista n u!!!shes a grown ambitious young entrepreneurlady , spuddy a wah Dwl mongrel !!
    Worthless mongrel unuh be cause some mongrel act like pedigree!
    Unuh nuh shame wait till she come back a shop!!!!

Prettiest girl doh do it!!!
    u caah send some cloths fi u prettiest neice be a good aunt n go to the mall n send a bag with some things fi u neice

Same way spuddy go Garvey a same way she lef nothing n a hype
    Bout she nuh need nobody
    Spuddy hate r own self to be in that relationship pretending that all is well with her
    Mek seh nuh go ova Hellen go cus r fi stop f**k fresh?
    Look how much bby mother after the girl u n u sista post plus one on the way,the girl Deven see unuh
    I alway like mommy she a nice person doh know how comes she get caught up in this even tho I never exchange a word with her ,see some times u breed fi some man mi a tell u…
    Unuh set a germs bag lef the people them descent pickney alone n go watch out unuh life weh miserable like maypen market!!!this gal done even have a good sheet r pot a r yard bout she a cus people !
    Give social media a break gems bags!!
    Set worthless mongrels!
    Poor unuh
    Look at unuh
    Smh bitch unuh really need help!

Bombo hole read out mi file now!!!
    Deven know why mi even a comment! !
    When the girl unuh a cus Deven see unuh

14. Same thing yuh write a d same thing u tell yuh fren n yuh fren tell me bk
    U sound hurt tho lol dwl
    Smh how stupid u guys r
    LMAO

15. Here wah mouth talk coming like air
    Guess Wat? Action a talk now
    Suh ere me a say any day unu see Spuddy unnu do unnu Nex best cause d baga lipping naa reach nuh Weh

N unnu cuda post 1000000 stuffs on pink wall abt her dat Nuh shake me she nor r sister
    so unnu lack chat
    #ACTIONTALK

16. Alicia me know u n me know u sister
    Me Aguh try get to unnu cause me and unu dad a fren me no waa see unu a argue left ppl to time
    My daughter show me this post just stop
    I’m gonna try and get to Spuddy Hun
    Don’t stoop to low life ppl

Fite is a thing that helps to push a person
    Same thing Runkus went tru dear
    That didn’t get him dwn
    So don’t let it get you guys dwn.

17. Suck cocky dog shit germs bag stop call mi name!!slut!
    Action speak louder than words! BY the way
    A nuff sher deh which one u a talk?
    Doh mek mi affi dis u enuh!!

18. Sher left you cousin dem alone memba you daddy f**k you and breed you and a dem daddy give you money fi dash weh di belly so a hot who a di mungrel now?right back at you self Sher go sit down and check you dutty pussy weh heavy man f**k out down ah over and breed you and you dash weh di 6months belly sher go check you pussy records cause you have aids and you give di old man it.stop curseyou cousin cause a dem daddy house save you and you two weh roshawn give fi sit dung with.old dog man clown and roshawn jamaica mattress

19. No sah unuh lef off a the people them descent gal pickney n start pon mi!!DWL THESE SETS OF WORTHLESS MONGRELS won’t stop!
    Spuddy n alica
    A the wrong gal this unuh a start a war wid

1. Sher this is you classmate from Garvey you need fi stop curse you cousins ah long time you no like Alicia because she always a traveling from England to America is bad mind you have fi di gyal.remember when you Mek wi and Yolanda go super plus fi beat her in a her uniform when she was going to May pen high school di girl did just come from England and you grudge true you muma sit dung pon her big pussy nah do nothing fi non a unu.sher you a di only mungrel inna dem family cause you f**k out Garvey den when dem park you roshawn pick you up.him breed and left with pickney now di old retirement police old man pick you up with two dutty pickney dem you no see seh a only when roshawn send two piece a clothes you post pick with them Dwl you a hurt bad over your cousin dem Dwl Alicia don’t even see people and badmind di gyal old Johncrow leave runkus dead left pickney dem Mek dem strive a god a guide dem.sher a foreign clothes a kill you true you nah get non Dwl old mungrel mi feel sorry fi Alicia cause she don’t trouble people a church she grow inna so when mi see this mi did affi Mek you know seh you a di only mungrel inna dem family Dwl.di gyal live ah America with her good career and you deh yah a curse her and she no trouble are you hungry belly big eye pickney den you see seh you pickney eye bigger than Alicia ownDwl pot ah cuss kettle.dem look like wharf dog to pussy cloth.any Alicia and spuddy don’t answer di nastyness but mi did affi intervene.alicia don’t stop helping your sister and your niece a you dem fi suck dry and nobody else.sher member seh you finger and toes them is not enough fi count di amount a man weh f**k you only you bredda dem alone you reject cause all you daddy f**k you a breed you member when you no come school fi 2weeks and you seh a you hernia you go cut a lie a di belly you did go dash weh yow a you a di real mungrel to pussy cloth Dwl sher stop cuss dem an cuss mi cause mi know all you dirty lifestyle and mi wi real dem out pon pink wall so Mek mi know when you ready slimey pussy sher go count di amount baby you dash weh cause you cah go a no cemetery else baby duppy ago kill you to bombocloth Dwl

20. Always d worst set have the most to say abt ppl
    A cum jump pan side tru u n d gal dem no chat
    U n mummy a d same thing
    Both a unu need Fi go buy sum clothes Fi unu pikney r beg d gyal Weh unnu a cuss send sum
    Sticky pan unu bad

21. F**k dutty alica n spuddy mi know a unuh a comment but guess what f**k unuh a cus sher when a not even she Dwl…see that how pple lose them life !!talk about forin cloth after alicia nuh have no cloths pon r back puppa jesus look at unuh to a cus the girl weh name sher when she not even business with unuh doghit unuh stink like batty weh nuh wash good bout people badmine unuh weh the f**k unuh have fi pple bad mine u
    Spuddy mi know a u a talk bout cloths but u nuh fi talk bout cloths cause u nor u new born nuh have none a u in law them always a send wear n lef come give u n u come a maypen a come a hype lIke u have nothing,see them dis u now u run back to germs bag Alicia weh u crucify. Unuh is no body bout u bby name Dain Dain bitch ur a follower n hater go look name give u pickney cause a mummy bby name Dain Dain cAL your bby gaza vibes, Dwl cause the man Name his rum off his first child.. u have fresh a f**k u n naah give u nothing a that a stress u mek u a cus the man bby mother poor unuh sick bitch
    A walk a talk bout u ago forin go have bby
    Dwl ask fresh how much money he spent for his for born at private hospital in Mandeville. ..see ur nobody special u go Spanish town go have bby bout u shame fi go maypen hospital like u better than to have bby a maypen hospital look at u u n u frog eye sister a dog shit unuh a parasites live off people… but mI ago D*** U

Alicia n u a one of the biggest trouble makers inna maypen
    Farm matrass! !
    WHO unuh nuh f**k a who nuh want unuh
    Fresh a u last chance
    Bitch who dah hell tattoo man name pon them only a fool like u
    THATs why when u man a beat u u caah talk cause u shame u man beat u day in day out all when u have big belly then u a talk bout badmine nuh body nuh want no man weh beat them n nuh have no respect fi them n f**k every germs bag!!!
    Lucky u bby nuh born with aids

If mi fi cus u bitch it naah go normal !
    U c u not even know a mother that’s why u don’t know mother love cause u never have one to show u any!!!
    N u big eye sister alicia a pussyhole!!!

U spuddy affi carry the woman good good descent pickney pon pinkwall!!
    See a u a mix up all now she nuh comment pon it dout if she know how to use it
    MISS JUMP PON FRESH COCK FI BREED! !!
    A THE MAN GOOD GOOD FAMILY U WAAH GO INNA SEE THEM RUN U…MI HEAR SEH NOT EVEN OVA THE MANSION U CAAH GO DWL!!!
    PUSSYHOLE! !!

AM OUT!!

22. Haha lol this smell just like sher stain pussy from all those baby you kill.sher you a di only person mi Eva have beef with inna farm bout mi a trouble maker f**king evil bitch you hate mi fi mi own a clothes and shoes weh you always trying to borrow from me.sher my husband is my 3man to ever f**k me so how you fi call mi farm mattress when nobody from farm never f**k mi Dwl you looking company real bad because a you a di only farm mattress mi know dutty pussy sher weh nyam belly like dog.member you cah count di amount a man weh f**k you Uppa farm girl don’t let mi name them out.heavyman,shottymark,scranny,sapo you daddy,bredda di taxi driver maddem and the list goes on.sher mi have plenty clothes cah done and a it a kill you dutty badmind Johncrow.you fi get seh mi have di message dem on messenger when you text mi a beg mi clothes di nacklace I had On in church and mi hair den you Tex back a ask mi fi mi address fi go embassy girl mi ago roll dem out pon pink wall dutty stink pussy gyal weh badmind from you born.member a inna church in Jamaica mi deh when you send mi friend request and has mi accept it you start beg a true mi tell you no you have mi up big time inna you dutty heart fi mi owner clothes.sher you no inna my class none tall old cemetery go look fi di baby dem weh you dash weh a dem a torment you.second you no fi call nobody worthless because that fi you and you muma name from 2001 mi and her go England she sitdung pon her big red pussy and no do nothing fi uno so you hungry and torment like Johncrow.gyal look pon mi good and look pon you pickney dem and tell me if fi dem eye no big.girl a goat raw eye dem have you no see dat lol Dwl. Mi ago nasty you up pon pink wall Johncrow si let the pink wall war begin right f**king now I have vacation all week so mi ready fi you dutty germs bag and sperm collector.sher you life dutty like dung a river weh heavy man draw you all bout go check out you pussy cause you full Of aids Johncrow

23. Sher get off a mi and mi sister and go mind you dirty life and business Johncrow.bout licky baby never born with aids gyal gweh ah company you a look with you aids pussy weh stink like May pen market.sher mi no fi ah argue with you eno cause better than you Johncrow mi have a good career own my own house and two cars.so you no inna my league non tall old hallot and the only farm mattress i know exist.

24. Dutty stink pussy sher you no fi hide and reply like a someone like how you so bad and a pick up people business weh no concern you Johncrow go clean out you big stink pussy weh smell like fish market.a cum pretend like someone else girl mi friend sister own pink wall so I can see however the post coming from.cocky clean up gyal mi a tun pink wall addict now cause has you post mi ago nasty you up old mungrel. Me sister and mi niece well relax nothing nah stress her.so wah if she jump pon cocky fi breed.at least she no nyam none.come outta mi sister business and go tell big pussy Joan fi go find ah cocky jump pon fi do something fi uno.sher go learn how to spell even and stop spell deven.old mungrel you a come curse mi and a act like someone else mi full a link so everything you write me know seh a you.but to pussy cloth a weh da mungrel yah just escape from.big pussy sher a clothes a you problem you no see seh that’s all you a curse bout cause a it a kill you Johncrow bout farm mattress girl my ratings tall inna farm cause mi no walk with me pussy inna mi forehead like you.but mi cah blame you cause you f**king forehead big like buck buck fish so you did have to put you pussy deh.girl no boy inna farm no know if mi pussy red,pink or violet purple but dem know seh dem know how you deep like ocean and wider than sea to pussycloth.sher mi ago teacher you fi mind you own f**king business.mi ago nasty up you dirty life pon pink wall Johncrow bitch get the F**hs outta here and go dung a cemetery go pray and beg dem baby skull forgiveness bitch go back and come outta this cause this is not your call you you life too dirty old jump pon it fi breed and dash dem weh.woiiee to pussy cloth mi and mi sister a mad you to pussy cloth.go upgrade and come back over yah so.mi sister a goodas u no see seh a king size her man buy her .yes fresh love her good good pussy so uno go dead and move you dutty bloodcloth outta this.

25. Old Johncrow member seh you text mi ah chat kellice bout she worthless ah England cause you beg her hair and she send you wear and left yes but a your friend but just fi show you anytime you beg anything and don’t get it you curse people fi dem owner things.mi ago text kellice and Mek she know the dog shit you are. Yeah member a you chat seh her husband left her and she go breed already.sher weh you come ina this fa Johncrow this is not your call nobody over here is not your Johncrow like you.sher just finished weh you start.old dutty gyal go inquire good cause mi get a suitcase every two months yes she no do casco and bashco like you dutty big pussy gyal.mi have all week off so mi still getting paid while I curse out you nasty blood clot Johncrow so come let’s do it big ole Sherika Sewell.hey gyal go clean out you dutty cobweb pussy before you come over here aids victim.jealous bitch all you do is hate over material things when you can’t compete.

26. Deading lol
    My girl tell me if u waa me help u
    Me a r classmate from Garvey
    Me ready Fi nasty r up to Dwl
    She nyam belly like food a nuff a runkus money help r dash e Weh to Wooiiee

27. Mi rassclaat !! Spuddy and big eye alicia f**k unuh a chat pon pink wall ,f**k alicia u know spuddy a whore!!!! NO dout bout that yes spuddy dash weh belly more than mi how many time him dash weh belly fi fresh??? shit house germs bags .. spuddy man ago sea n turn back n come catch r wid man a regency plaza f**k outta here If mummy f**k pon r bby daddy n shes not gonna be the first nor the last! U too f**kie f***kie spuddy alicia u need fi go sit one side bitch look the f**k at u talking. sher dat f**k a sher ticket u have f**k u nuh have fi mi… poor sher dwl!! Think a sher one know unuh nastyness. .. mummy a class a gal fi u n u whoring sister weh tattoo man name pon r dwl! !! Gal go cus u bby God mother fi stop f**k u man! Alicia since ur so supper rich why u nuh help u sister weh need help my God man see the bby daddy out yah naah give r nothing u neice want somethings bitch …farm Mattrass!! Talking bout sher whore how much man that mi Check it pon one finger tell stinking pussy spuddy fi check pon one hand a dout she remembere who take her virginity bout u a talk bout whore n dash weh belly tek the Matta out u eye first bitch germs bag!
    Look from when u deh a forin n dooh look good bitch check that lipstick n white glasses u have on Facebook fava idiot!!! DWL. .. the glasses nor the lipsticks dooh match u colour n u face u nuh have the face n looks to wear certain dressing … gal ugly like!!!fava tode!!!bitch u and u sista caah mek one!!…bout she come a maypen a hype Dwl!!!

Unuh lef the pple good good gal pickney memba a gal pickney unuh have to, karma is a bitch that’s all I can say to u!when ur a mother u put childish things away n act like a mother.. Unuh come pon pinkwall a cus the girl n r bby n the worst part unuh nuh inna no class !!!!
    Set of low class mongrels!!!
    Look a mummy to unuh !!
    So wat if she f**k pon the dutty bowy???? Spuddy u f**k pon him to that’s a fact! !!! MI know n u know!
    Go look work spuddy suh u can take care a u pickney u love hand out too much!
    N again stop call u bby Dain Dain cause a u bby daddy first pickney name suh !!!
    FI u own a #4 gaza vibez n him have one the way fi mek 5 !!!
    Suh u caah stay deh kill up u self ova bowy weh f**k Tom dick n harry!!!!
    A alicia next him ago f**k Dwl!!!

28. F**k out pussy spuddy stop call the name pon pinkwall !!!
    Dunce bitch Garvey matrass
    Mi just a see all these shit u and u sister a post pon yah!!!

29. F**k a shan shan dis weh live a mineral heights? ??
    Rass!!! Shit gets real wait Hellen !!
    But no sah a fresh bby mother u a cus shanique! !!!

Girl don’t do it!!!

Mi nuh like u enuh!!

U n u sister talk now see she a disgrace r self on pinkwall .
    MI gone before u call mi name pin yah cause u lie n mix up u f**k! B mi nuh want u tell no more lie pon mi

30. Sher you so blood clot bad stop acting like a punk and come straight with bad self and stop acting like someone else.johncrow mi pretty bad don’t need your validation to prove it.mi love mi white lipstick and it fit mi perfect bitch go look a life because my Prada glasses can feed you for the rest of your life.bout farm mattress girl a you jump inna people mix up weh no concern you Johncrow you a flap out you self and you tired pussy weh need rest dirty Sherika Sewell.sher stop cuss bout clothes now no everybody weh read ah call and seh a it a kill you girl come with something else no.you seh mi no have no clothes but you did still a try scrape them out from me when mi come Jamaica bitch.big stinking pussy sher go look something do bitch.a no mi sister alone mada no grow her fi you muma never grow you either dats why you daddy f**k you and breed you member a wi daddy give you money fi go dash weh di belly.bout spuddy leave Garvey the same way she go like you better bitch you didn’t even graduate ‍ get the f**k outta here sperm collector and baby abductor.go weh old Johncrow go look a new man fi give them you aids weh a kill you.go worry bout you two pickney and you pussy weh a rotten bitch .click click pow pow I’m out.

31. F**k off stinky pussy alicia n stop mix up sher poor girl, sell pussy gal!!

GERMS bag doh do it!!!
    Weh part??
    Bout Prada glasses n white lipstick fit DWL gal weh part???
    DO a range check!!!
    Bout ppl badmine u fi cloths germs bag weh part??
    U fool u f**k!
    Fava idiot
    U sister dunce like
    Empty barrels make dah most noise
    U sister life sad just like fi u!
    2 a unuh a the same f**king thing!
    Love mix up ppl see long time unuh start pon sher gal a meeee yes meeee not she the same one deh weh unuh think like unuh Dwl!! Dah struggles is real!!!
    F**k outta here toe eye gal neva see come see!!
    Unuh f** man because a fame!

32. Then bitch if this is not sher seh who you are now uno no see seh alicia a dog up sher so come with you name Mek she dog you to.a yah so nice mi never know seh a so alicia did facey.girl forward your name Mek alicia done you to cause she park sher dirty life .Dwl sher a your fault still eno. And hottest part is mummy and Alicia is friends and mummy know seh a no dem do it.so you look like idiots lol

33. Y spuddy wuda chat fresh pikney
    If she a dis gyal she dis gyal cause a same so gyal a dis r
    But knowing she, she naa go chat d boy pikney so unu tan Deh Deh a call up d gyal name smh. Me glad o she no Mek Ntn unnu say draw r out n bada r cause all a unnu a idiot smh
    All unnu Deh pan a “stop call yuh pikney Dain Dain n call r Gaza vibes” lol looks like a d pikney a unnu problem tho omg… Dats stale news now cum with supm better
    Since anuh Sher den reveal who u r den
    Y’all are one set of fools.
    D gyal nA no tym Fi unnu
    But tek e look pan e neither d girl dat up on pinkwall nor Spuddy naa ansa unnu
    Unnu no shame ?

34. Bitch u a time waster u a tek up space on mother land!!! F**K out a yah!!!
    U n spuddy a shit house that’s a fact
    Of course a spuddy put the girl on pinkwall !! N yes spuddy comment pon it to f**k u hear bout
    SET of germs bag low class mongrels! !!
    U nuh shame seh the girl u n u farm matrass sister put up nu reply to unuh post on pinkwall
    Yes just like how u a tek up fi u stinking sister mi a tek up fi the girl to stop mi nuh bih
    Like I said unuh think mi with unuh Dwl the lease person u expect! !!