Why Chi Ching Ching Warring with CawKa Lee or Ding Dong ?

24 thoughts on “Why Chi Ching Ching Warring with CawKa Lee or Ding Dong ?

1. Morning Met I will never understand why ppl dress up go to a party to enjoy themselves only to act like crab in barrel
    CawkaLee you too grown to be doing madness now man come on what is a CHICHING CHIN?? smh

2. Bwoy Sean Paul get to the tallest one meds,whea all dat ago egotistical fool, Kawka guh back pan di talkaphone and seh a love him a deal wid, di Chink him still a beat up him gum,mi know Ding naw use him fi a fact

3. And unno nuh sleep pan Kawka either him is not a Chuckie Boo but most newbies dont know Kawka history beca dem seem wid di flexing thing and di bleach out face and tight pants it was a cover up and a transformation from the Kawka whea run leff NY.

4. Chichingching does not strike me as someone who would actively seek out or instigate any animosity with anyone. He strikes me as a level headed calm dude who is just doing his music. I could be wrong, but I don’t get that negative energy about him and he has a pretty good aura from what I have seen.

5. cawka lee just don’t know when to buil, always make himself look stupid he’s about 55 now what the hell is he doing at whoppings he should be enjoying his self @ ray town on a sunday

6. I like these 2 artist vibes. They dnt strike me as war mongers so hopefully they can resolve this asap. That other man tho…isnt he known to be not a good person? That name got me puzzled…

1. Its people like that who instigate fuckery. The 2 artiste dem inna the party a enjoy demself why start up fuckry wid dem???

7. Chi chink chink! How you fi know Cawka Lee long time when yu a pickney fi that era or neva born yet?

You little just bawn have a problem with wanting to get notice! Tek sleep and mark death.

Me no like Cawka lee fe reasons you may come to know in due time.

That parting shot yu mek pon de video…since you neva born yet MEK ME TELL YOU…Man/oman dead fi LESS THAN THAT! Mind yu catch ‘2 knock’. Unu too damn NUFF. Yu could have refrain from the threat invitation.

Cawka yu still on me list, but that shit de youth do a fuckery.

8. Anno, 2:31 U KNOW DI THIMG, A RUN CHAKWALEE RUN WEH FROM NYC, THANKS TO HIS BROTHER WEH HAD A GAMBLING PROBLEM, SAY NOH MORE..#EDGECROME DAYS…

9. chi ching ching is never one to be in mixup a good yute!! always a smile and good vibes. he made a speech about his song “rice” and the bredda come interupt the song and a talk bout if you eat rice
    and nuh clean it nah go work something to that effect which is not the time and place call all now him nuh big up ching he sould have said real talk ching you heart fi clean fi eat rice but him never address the yute and him a big up ding dong its not a ding dong song
    then after the yute bun dem out and walk weh who is smiling together
    ding dong and the bredda. a idiot thing cawka lee do! leave the yute alone
    mek him shine!!!

10. Unno soon hear seh man dead over dis. Lee is not a nice person and him link still strong because him money tall up. When will this end? Fool all ah dem.

1. Is you tall up him money anonymous? Cawka too nuff love seek attention too much ole man! Go siddung you is noooo bad man

11. WOW . So unnecessary. Everyone scared at the end. This seems like some long time beef. I hope they all make it into the new year. Illiteracy + alcohol = unnecessary drama / possibility of lives lost

12. Not sure what’s going on but Cawka a big man, Mr.Lee stay home wid u wife now u reach di age. Dem young people yah c people an nuh know dem. Mr.Lee is not easy at all, people see him a smile more time an nuh know she dem bwoy deh will kill yuh. Remember who him did walk wid

1. Suh him mus try diss people and dem mus tek it true him a “big man” KMT. Him need fi gwan back weh him live and lowe yard people business.

13. BOTH! Ding and Ching dont like each other and Kawaka Lee decide fi tek it up pan him head. Notice how Ding dem di a laugh wen Kawka Lee seh wah him seh? Mi glad Ching hold him own. True Kawaka Lee is …??? The man mus tek him disrespect?? Fuck that. Fuck bandmind yes Ching!

14. Different times now new bad man and more wicked bad man out and bad now. The old man need to relax and enjoy his stay or is it a hype for the boat party.