WELL IF MACEY A 25 I AM ONLY 6 WEEKS OLD

0 thoughts on “WELL IF MACEY A 25 I AM ONLY 6 WEEKS OLD

1. Water mouth macy which part ah yuh ah 25 sir
    Use yuh long dutty tongue an guh lick cow batty
    Bout yuh ah keep chi chi man
    Reunion :marah :batabig :batabig :batabig :batabig

2. Jesus guide and pilot me, batty man and sodomite extravaganza in Jamaica. And them seh we homophobic, dis yah piece of jewel box review it not normal

3. I just went straight to the COMMENTS Section. That way I’ll have an idea of what this video/audio is about. I will give my eyes/ears a break fom this 3:41 minutes of bullshit, because I friggin refuse to put my hand over a flame today. Based upon the comments, it sounds like I did the right thing.

4. Yu know se a Macy help Christopher Columbus trick Di Arawak dem…..Macy did run dung Napoleon wid knife

1. Some body tek mi up offah di grung…. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. Y shim must be so disrespectful and put “Jayz , rih rih, puffy&cassie” photos in ‘there’ shenanigans (I said there and not their cause they are not even people right now) Macy fava rusty scrap metal bout it a 25.. kmt mek we see if police ago lock off this! Cause me see them lock of fundraising events for kids so let me see what’s gonna be the outcome for this

6. Mi nah guh siddung meck unno do Macey suh enuh. Macey has brought much laughter to my life, is cause of her why me teck keen attention to mi shoes cause her show game is always on point. Macey nuh watch dem you here chile, 25 or 52 you still freaking fabulous and one of a kind, often imitated but can never be duplicated. Macey u fi guh back to di red hair you gave me some Lucille Ball vibes in dat photo wid red hair and if you gwine engage you haffi glam di ting up big time.

7. macy say them ago burn down the place may 23 so by may 24 madden truck a pick up burn bodies a macy said it out of her mouth