WATERHOUSE WAR……..I GUESS GULLY BANK VS CAPTURE SED WAY

YOW UNO A SOME BIG DUNCE! DUNCE DI WHOLE A UNO..WHAT ARE YOU FIGHTING FOR? IS NOT THAT WATERHOUSE LAND HAVE VALUE SO UNO A FIGHT FI SOMETHING…YOU ARE FIGHTING FOR NOTHING AND KILLING PEOPLE BECAUSE UNO WAA PLAY GOD…AND DI WHOLE A UNO FRAID FI DEAD UNOSELF………..BLOOD DEH PAN UNO PICKNEY DEM SHOULDER CAUSE A DEM A GUH SUFFA

4 thoughts on “WATERHOUSE WAR……..I GUESS GULLY BANK VS CAPTURE SED WAY

1. nixie a foundation fi true jah know mr white it sticky pon u fi a big business man u name a call pon too much f**kry

2. Is rohan white Jamaican or Antiguan? Is he related to robert white? Well if this man is not Jamaican and onu have him in my country a kill off my Jamaican brothers and sisters worse bloodclaat old people di wol a onu fi bloidclaat dead, from capture to gully. Enemy of the state is what you f**kers are. None a onu ano bad man, onu a gun bwoy and cowards who prey on the weak. Ina my days noh outsider couldn’t diss noh born yah, a who onu man, a weh onu come from. Badness talk cause onu seh a deso onu ting deh. Pree di ting one time Jamaica badness deh on a level weh noh outsider couldn’t violate the ting noh other little bloodclaat islander cudnt come here and try that and not get fix. Cause a we seh bad a we yard before bad abroad. Now look pon tbe ting, di way how onu love likes onu wata down di ting till all chick can style onu. Look deh di bwoy collymore use onu fi kill one we weh worth how much millions an give onu a mere five hundred gran fi share fi how much a onu. Onu filthy scum. A style onu use and kill the elder. The elder a bun fire pon onu f**kry and onu kill him. Judgement..

3. Rohan, frazle and coolie killed frogman them they killed chippy then mike and nixie. Police did hold coolie but let him go back cause Mr white give the orders
    How much more innocent ago dead because of this f*kry
    Ppl a run weh leave there homes
    They even burning down ppl houses and its not making the news
    This is too much the people of Waterhouse need help!