WALLY FINDS LOVE

33 thoughts on “WALLY FINDS LOVE

1. So dem still deh? After…u know what, make me come outta big people business. On thing though Wally, u drop him a school a mawnin time or him take school bus? lmao

1. The bus pick him up in the morning mi hear and she pick him up in the evening, cause him “of to” reach school well early and Wally seh she not getting up so hheerrrlllyyyy.

2. A wah a di you know what??? No really doah stay inna dem business caah mi wants to know. A what goes???

1. Latty go weh no man. Dwl. A jus assume mi assuming eno cause dats how mothers usually deal with dem young ones. Dwll. :ngakak :ngakak :ngakak

2. How that bwoy look like him could be wally son so? Wally nuh stop mine the likkle bwoy them and when them get tired har she she bawl red flag. lol. Wally you soon tun 40years old set example fi yuh pickney fi follow and low out the bleach out lickkle bwoy them.

3. One ting mi know him look di fish bucket dash whey ova him. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak young buddy ooooooo! innu don’t do it ooooo… di girl seh stiff not lastic lol..

4. Wally need to tek her own red flag and gi herself a proper flogging, because mi nuh is weh she a do with bleach out fish type of looking young boy, she talk the most like she sensible, so I don’t know how she a move side ways, the boy not even match, him look like him could be her child. Kmt

5. Mi no understand how ANY woman can deal with a man who bleach, Red flag fi self hate,. I cyaan tell a woman how to run her life. But this is not who I envision Wally to be with. But if this is her levels May God go wid her.

6. Wtf my sister I’m Miami fucking him didmt kmw he had a girl. But wait him and wally sharing bleach.boy look like still imma diaper didnt knw she had a daughterhappy birthday wally son.

7. Smh this boy ya,look like he transiting and she like to go live a,talk a bag a shit,guan ya,Susan red flag Unda,you nastiness.. Me say me tink a,one gal INo.

8. Dude looks like a lady … mi de ya a se hoe buju look good and mature and look like a man ya now … Oman unu fi go look manly man and stop tek up dem non gender bwoy ya … him hand dem smaller dan fi yu and him eyebrow mek it look like u nah try.

9. and a she always a talk bout red flag, mi tell u those who act like them have sense are normally the foolish ones. look how she bleach out and duh batty, breast and belly, das why when some a dem a suffer it betta them stay in them sufferation that way them will remain kind a humble. look pon wally when white squal did a nyam are out and now she a gwan like she all dat. das y more time when people a suffer we fi leave them alone, the momenet them get likkle help dem behave like them was always on top. i use to rate this girl when she was dark skin and look real, now she favor baby monkey wid har bleach out fake self. dat dey likkel boy soon drop har like hot bread. i hope the boy madda find wally and beat out har clath fi raping her underage son, damm child molester gal wally.

10. These grow woman need to do better that’s why you cant take these bloggers seriously when they trying give out relationship or any type a life advice because look at this mess now.. NEXT

11. insecure woman run down bleach out man and Wally just putting up a front but she need to find a grown man nuh shacks fish because MET run a volume here where she was talking about nuff a the man them wet a run from woman to woman DEM A FISH. nuh really wah nuh woman me a real gyalist and me can tell u that u must find that woman to settle with if a woman you really want

12. Wally diss neva call fah. Yu shudda carry this secret to the grave. As a business woman, the man in your corner should look solid and respectable otherwise you will come across as a joker.

13. So funny my sister told me he took a shower at her house and when him done the tub and the water extra black like wtf can cause that 1 him shit inna the tub 2him hair dye coming out3 him skin just dutty4 him real color a come off thanks to the bleaching.ladies help me out I need y’all to choose

14. Wally is acting like she’s happy, but it’s all for show. Shi beg di man fi stay wid har, and a buy di man love. It’s a sad look!

15. Poor Wally. Like seriously she gonna be the same one this time next year ah call him johncrow and wutless #watchandsee