SUH EVERYBADDIE A RUN UP INA PEOPLE HOUSE WID VIDEO NOW?

25 thoughts on “SUH EVERYBADDIE A RUN UP INA PEOPLE HOUSE WID VIDEO NOW?

1. Mi like di caption Met. Mi in two minds bout di situation. Him disgrace har an shi clean up suh it work, but mi feel sey dem a Judas fi guh inna di people dem house behind dem back an a video. Dat mean sey di ppl dem trust dem. Also Mitsy a work wid har dildo dem suh har buddy count nuh increase. Di dutty man, video the children’s pictures and dat nuh rite. Mi naah lie, the kitchen dee look a way. Dutty pat wey sour food.

2. Mitzie aka sophisticat, u are a bloodclath lier, about u wanted the man out so you leave the house like this. Mitzie, u ah one old wicked gal. Look how much video and drama and suss u share pon u page And now di table turn. Mitzie u ah one big old mix up. U dun nuff gal on yuh page over di years. U caannn do u house so and blame it on man. Wuss u pickney still live inna di house. All the Pitney room dutty, that is how mi know ah lie u ah tell. Bout u wanted to run out di man. Run out di man, but u make u kids them live in a dump. Nasty gal, u only tidy up when visitor come. You tidy up and di house still dutty. Mildew and Mould. Please ppl, unno a fool if u believe nasty sophisticate wid har old furniture and no carpet!

3. You are nasty ass b**** now you f****** knowing that you supposed to clean up your house after the n**** just motherfuking disgrace your ass b**** please you’re f****** nasty all I want is motherfuking be up in parties looking nice and hot and nasty as f***

4. Bitter dutty maama-man,bet a cuz di ooman nuh want him, she prefer har dildo ova him germsy soft hood.
    Mi iggy fi di sissy bwoy.

5. Yuck!!!!! Nastiness!!!! Sick stomache!!!!! I could understand a person can be busy. But she is just nasty. Even though she claim seh she clean up. The place still no clean up properly. After the kitchen saga. I couldn’t eat from her.

6. Di two a dem nasty an dutty dem both did live in deh, him only expose it caa dem lef an she only clean it caa shi get expose loll

7. This house not going to stay clean.she is dumb and shameless because me never a respond if me was living like a dam rat.
    This lady is nasty and wicked she lucky the man never call acs because she is not taking good care of the children. Ring worm into the pot that’s some phuck up shit.
    Gal yuh nasty like dog.
    She must loose a screw.
    Yuh notice she didn’t show the kids room .I hope she clean their rooms also and teach the kids how to pick up after themselves.
    This a real garbage house.
    Thank you sir for exposing her so she got the courage to clean the house and give the children a clean and safe place to eat, sleep and play.
    I’m so happy for the children.

8. She still nasty same way all when she clean up and guh video di house all ova, di man is a little pussy to,yu can see seh him bitter because him a look some weh fi stay but true di house dutty him vex, obviously him a nuh one a dem desperate nasty man that will sleep any weh, but him mad true di place dirty and him can’t stay deh or maybe him did want guh live deh and she tell him no suh him tek revenge, she clean up fast after tho :ngakak

9. Yo she disgusting bad!! That have to be a mad woman to ever let her house get that nasty!! No way Jose!! Mitzy no you nasty bad bad bad!! This can’t real! Glad you clean up but it shoulda neva eva get that way. The man no waan shame you but him haffi expose you for you to clean up. And look like you only clean up to video it. Get your head check, this is not normal

10. I suspect all ah di garbage pile up inna di pickney dem room! Maybe if shi did open di door everything woulda tumble dung. I wonder if ah Mitzy wid di Z? If so har excuse can be shi nuh have time fi clean cause shi ah mash-up di road.

11. Dat house was filthy and disgusting. Not even wild animals live Suh and dis is coming from an unrepentant slob. Not one area of the house was decent, nuh care how you dirty bathroom and kitchen fi always clean. Most barns look Betta dan dis, dung to Jesus born inna barn, nuh life should have to occupy dat dump. Run guh clean cannot undo weh Di whole world dun see, and unno want ppl bwoy pickney fi nyam unno sour scunt. Living worse dan wild beasts and hab pickney a grow in dat hovel, wah craw craw muss deh pon unno in deh.

12. Alot of these bitches im party nasty bad.she is nasty mo man dont want nasty woman kmt a suh england hot gal a live?

13. Dis nastiness only pick up the garbage out of the way cause dat house nuh start clean yet, place still look stink n dirty

14. Met this one make history on your site, weh dem people yah come from, this is past nasty. Imagine every room in the house is nasty, the kitchen wid the sour food is gross. Girl uppa top u need to spend more time at home and leave dancehall alone. The condition of that house is inhumane not even animals suppose to live deh. Judas u r wicked u know the girl nasty from morning and because she leave u u dun r, u never have fi video her place.

15. Bwoy mi nuh know weh fi seh.. I only know this lady from social media and from what I see she always out partying, I don’t really know if she is a promoter or if she works, mi kinda like her still suh mi nah go guh too hard. Cat yuh can pay a cleaner £20 a week fi help yuh clean yuh house if yuh caa manage ennuh goodie..Just get one a dem Eastern European who nah go video yuh mess and come scandal yuh…and find a man who have even a one room weh you can go visit instead, a bare pusci hole man deh bout yah, yuh caa trust none a dem.

16. Mi cyaah manij di stress levels pan dah post yah :ngakak :nerd no mi cyaah dweet :berbusa: miss yuh cyah lib suh …mi send wrecker an molly maid how much time inna mi mind a clean up yuh place… Yuh a waaaah big dutty ooman an den a come clean up :rolleyes: we know is di sed how :rolleyes: a good him fi expose yuh prably all go f**k him back lol what a big dutty nasty tinkn batta goo goo. Booooooooooooooooooooo gal dis a waah big big loss no recovery yuh done find di church cause nobody naa go wah afta dis :ngakak :ngakak waaiiee.

17. lady tap f**k dis man him is di biggest pussyhole fi video dis an put it out an yuh an him a f**k…even doe yuh nasty nuh hell but him neva affi go dat far. A real man talk to yuh an all help wid certain tings round di house…plus him hurt bout di dildo weh yuh a use f**k yuhself yuh life messy like yuh house clean dat shit up nasty ass.

18. Das why if mi cook mi wash same time an just wash up back di likkle wah lef cause yuh eat an get lazy or if mi use something mi put it back inna di place it supposed to fo cause if yuh nuh do dat yuh can end up like dis a guess dis post have mi a way mi cyah deal di video mek mi anxiety chip een.

19. I think the guy did her and the kids a favor.those kids should not have to suffer because of the mother mental state,met please update us if there’s a follow-up story

20. And In addition to the above, dutty mitzie, u talk about clean up now. The house have no carpet, tiles missing and old furniture. Look pon di old iron bed. Look pon di threadbare carpet. Every week u inna dance ina new synthetic wig, why u no buy carpet and tile u house. Even if u house did tidy, it still look a way fi a big ooman who live some party lifestyle. U always so f**kin judgemental on Facebook and laugh after ppl. Now look what happen to u!!!! Retire from dance old gal, look Affa yuh kids, clean u yard, redecorate, buy carpet Bitch…. Fi di amount ah dance u go, u house should ah dazzle!