SUH CHIN DID RUN INA DI CHURCH FI TRUE

20 thoughts on “SUH CHIN DID RUN INA DI CHURCH FI TRUE

1. Smaddy need to light uno a fire, all a uno. Cone in like a big pile a rubbish. Why these uneducated animals stay so? My gosh uno fi fight n stab up uno one another and take away uno self off the earth. Uno really careless fi go meet smaddy fi fight and she damm careless fi agree, u all need to be wiped off the earth since uno so stupid n don’t respect uno damm life. Ediots.

1. Really sad if these women have kids. Can you expect their children to become productive citizens? God help us!

2. Dem fi gwan back a Jamaica with this careless living!! Big woman you have nothing better to do than fight? Where uno kids deh? Your mother good and rich? You have too much free time kmt!

And go take care of the abscess or what ever inna you nasty mouth! Yuck!

3. Me nuh blame yuh chin, he who runs today live to fight another day! so much gyal can rush one gyal…me wudda run to.

1. So my question is was it a one and one fight or unuh plan fi jump chin ,, I’m neither a fan of the participating parties but I would do the same too how more than one person come to fight chin … No lie Bronx has majority of the Jamaican hoodrats you all need to get yourselves status in America , job act like civilized citizens gosh

4. But she seh she a nuh social media bad gal like chin and out here doing the same damn thing! Making a video running her mouth, all now nobody nuh si chin was she even there? Lol mi nuh wrong har from run cause nuh gal nah tell mi fi stand up mek dem jump mi and put it pon social media, where they do that at? running away means she lives to fight another day.

5. a dats y mi cah get mi visa it difficult for a Jamaican to get a us visa the legit way and it all because of these low lives

1. Chin Karma is a bitch crackhead. Look how you always try disgrace people on social media. Look who the disgrace is on now? Low class. Smfh

6. Dem big dutty gyal ya fi pack up and leave the people dem country. Big and careless! Before this one in the video go and see a dentist she de ya a run off her mouth. Disgusting!

7. The bitch dem more than low lives, I don’t like class people but usa should deport these careless Jamaicans to some place that need physical labor to build a city men them bitches yah carry concrete and block. Send den to help carry water to the villages in Africa, careless animals dem

8. MET DO ME A FAVOR AN POST THE ARTICLE FROM TODAYS DAILY NEWS (page 8) which headline “GIVE EM THE BOOT” feds target immigrants living in public housing

9. DEM BIG FAT SWARTY AND STAY BAD EEH MY GOD… IT NOT EVEN LOOK LIKE SHE WASH HAR FACE FROM MORNING.. YOU MIGHT KETCH A HEART ATTACK MAMPY BOUT U WAH FIGHT.. ONE BAG A JOHANNA WHALES LMAOO THIS SERIOUS.. SUWAYNE DOES LOOK LIKE A BATTYMAN THOUGH SHE AINT LIE ABOUT THAT… DEM BIG OMAN YAH NEED TO GET SENT BACK HOME TO JAMAICA DEM A WASTE INNA SOCIETY

10. Chin again,no man she too contankerous smh,and all deh pon White Plains wid your kids looking for video of fight come on man duh betta

11. If I was Chin I give the police this video
    Nonsense they duty gal swear say dem run America
    Who is dem fe a show up dem color with police
    Outer order
    A dem mek America a get so hard

12. WNY PEOPLE ALWAYS A SAY SEND THEM BACK TO JAMAICA LIKE A NUH PURGE WE COUNTRY NEED DEM FI GO DEAD MAN OR GO A SOME SWAMP A AFRICA WHERE ONLY ANIMALS ABID

13. Are these the Jamaican Queens people talk about lol. Bunch a dunce people weh mek dunce picknie that carry on dunce behaviour into the future. Lmao

14. All Erica outstanding she bout her name in chin live dem nuh tired fe in mix up both chin Erica and de gal dem no sag what a set a bungle dem all Dem gi Jamaica bad name chin a gawn like two mile a nuh way but pure duty gal come from deh and thieving man
    Dog nam dog what a set of disgraceful low life all of them inc chin
    And gal mother in a fight too what kind a muma that fe true muma like dem deh mess up children from dem born

15. How much gal go fi one gal den dem seh dem bad. A bet dem smell bad an tink out deh.. All di one weh a talk look like har mouth stink like shit. Dutty ppl dem a bet dem have kids.