SHEBADA ANSA BACK KEIVA

29 thoughts on “SHEBADA ANSA BACK KEIVA

1. Keiva needs to let this ghetto girl nasty mouth sumn have the last word and dun it bc he has no intention of stopping. His style of shading and taking subtle jabs is beyond skillful. :ngakak Shibby God help yuh. yuh beyond tormented.

1. Met whatsapp have bout 15 different kinda fish emojis, bwoy please get some with the fish a jump otta the sea pon dry land :ngakak :ngakak :ngakak Excuse my pettiness but that would be hilarious :ngakak

2. Woman alone Shitupbada have strength fa. See he was trying it with Front and Back and the man answer him and tell him say he needs some pampers and Shitupbada couldn’t answer after that! But he can keep going back and forth with Keiva though. Damn crosses ba##yman.

3. I am convinced se wen him a do di video him a tink se him a go get views pon pink wall … him a talk bout keiva and di man inside a him a try jump out and a call him self princess him need medicine

4. I’m patiently waiting for smaddie neutral fi sey UNNO DONE!I am bias because if Kieva dun now she wins,if she ansa Shibby then she will surely lose!!!

1. There is no done fi done cause nothing neva start. Di long drawn out cussing played out and bad to bad Keiva have a point…..Batteyman cannot be man and dem can never be woman so the women who are egging this on a dem fi done.

5. Just to show you how u A HAS BEEN, me not even watch IT, ME JUST COMMENT… KEVIA, PLS DONT ANSA THIS “HAS BEEN”, A COME BCK HES LOOKING , FISHBADA YOUR TIME UP, NEXT…….

1. Keiva should never respond sometimes u fi ignore and keep it going especially when ugly a call ugly, ugly. And mi nah tek up fi neither but none a di people dem cudden tell him/her done? Mi nah cuss no being whey cannot declare if dem a man or woman mi nuh dweet cause mi haffi know u gender fi cuss u

6. I don’t know yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Keiva teck up fi ansa that fish cause him inna swallow water a flip round fi find swimming place so not worth the time kmdt

1. Put on har clothes and tek out a million poster fi ansa a being whey have a penis but nails long like sky scraper? Keiva need a beating

7. You’ve been outed as a pathological liar, suh it don’t matter what you going to come with.

8. That’s y u know this wanna be woman is a liar. U hear him say when keiva a come fi ppl she should even mek up things whey don’t go suh. Because that’s what is nasty ass do. I didn’t even bother finish watch it.

9. Is not everybody u can play wid, u a laugh bout it and she is dead serious. Shibby u might get a nice broad box cross u mouth, The joke might be on u. I can tell that he was just chatting and nuh mean nothing but she don’t find it funny. Unno can done now, Mamma nuh badda answer him, mi respect how u conduct yourself

10. The people who support him are the ones who make him feel like him matter to society. Keiva shoulda never ansa di gully slime. Happy corner or whatever him a promote is mostly to criticize and tear down people. Him not even stay good, him a di worse battyman. Shebada want a HIV test and a pap smear.

11. Mek tell all the women that support these, wanna ass for a men, them nuh like wi, them grudge wi for what we are born naturally with, I will never big them up, cause I know them real feelings towards real women, them try hard to pretend she them comfortable and contented themselves, having a batty for a p…y, men tell uno, is a lie, them ever a compete with the real sisters, jealous of them, uno just don’t know the real deal with them mind, it bad, let me tell uno, love them if you have family that is like that, but don’t support them to take down a real woman, trust mi that’s when you see the demon come out of them, love them from a distance, you don’t need to have them like a real girlfriend, as this leads to them being jealous, and whenever the friendship end, then you will see that they can be your most lethal and vindictive enemies, I can write a book on batty man, trust me on that, the best thing to do is leave them with them tormented sprite.

1. Das why mi condemn any woman whey befriend dem because dem nuh nice when things get bad. They will even try to sleep wid dem female friend man just to prove a point

12. I didn’t watch the video, I don’t want or need to hear anything out of that sword fish looking mouth, sprat body mauga fish, wanna be real woman ,mumma man ugly mouth

13. Shebada nasty and stink like when two homeless sadamite a fcuk…..yuck…..mongrel bwoy you know you suck nuff hood look how you mouth long………go mek a garage man straighten you mouth cause you no see say cocky lean it up……….you rass did bright enough fi tek on mi fren pan facebook years ago pan you fanpage and a one word did silence you rass…….you don’t even look like a drag queen all now people don’t know what category fi put you ina ….sadamite…battybwoy……dragqueen….queer….bisexual……..pick one shebada and leave the girl alone……..

14. Shebada,, yuh mouth look dirty. Why yuh badmind woman .shebada, guh hate pon yuh mother Wey twist up yuh mind and yuh soul Meck yuh born with Pennis,and a cry fi pussy. Yuh hate Kieva fi her p…y and uterus. Dirty batty ,shit up hood and shit up mouth sheba yuh too rude guh drown yuh self batty gal. Shebba, yuh nuh look guh. Yuh a one bad drag Wey suck p…y , cocky and batty. Guh bath with bleach.you clown shebba is too disrespectful. The girl don’t trouble you so leave her a lone and stop dis her. Yuh soul tormented by woman duppy .