SHE SEH OLDER DAN SHE DOING IT

6 thoughts on “SHE SEH OLDER DAN SHE DOING IT

1. Gwan run your pardna yaw mumma. All mayor a big city in dem 90,not a ting wrong wid you. I trust you quicker than the younger bankers cause you cyaah move too quick fi run off widdi money.

2. Mama say when we use to live over Bronx or whey d place name??..loll..mek a gittup n go siddung..loll..mamma don’t even memba if a England or Merika she deh..loll…me loike har..mouth trong an she feisty..loll..look good for 90 doe..

3. I am confident she know what she doing, if contrary to my gut feeling, i will be the first fi nyam mi shut.

4. Gwan thru yah Mama. I know you neva run way wid a hand from you a run pardna yet. People get dem draw when dem ask fah. You have you book wid every body name wriy dung, how them throw and memba every thing. We can attest to that.

5. Gwan thru yah Mama. I know you neva run way wid a hand from you a run pardna yet. People get dem draw when dem ask fah. You have you book wid every body name write dung, how them throw and memba every thing. We can attest to that.