SHE SEH GAZA SLIM WAS TEACHER’S PET

9 thoughts on “SHE SEH GAZA SLIM WAS TEACHER’S PET

1. Nasty gal go sym. Who is you? Don’t you have anyone in your sh!thole country to y’all about? How you reach inna Jamaican business? With your crawny accent I had to cut this off.

2. Weh Vanessa bling did say bout hoe with class no mek no sense. U can see she is a undercover hoe,better she had kept her mouth shut cause no gal inna dancehall no have no morals no a dem can’t come preach to me or gwan like dem better than each other.

3. DIS LADY put vanessa in a KENNEL drink milk an lie DUNG a DAWGGG SHE MEAN FI SAY MURDAAAAAA HOLD U.POSITION VANESSA MONGREL HENG PON NAIL FI TRUE..NO TAN GOOD..MI SAY KARTEL woulda frig yanique it mek dem hate di gal curvy diva

4. I agree with her 100%. Who in the hell Vanessa think she fooling when she made that video about women with no class. I guess since she was a quite sketel for Kartel she considers herself a woman with class. Vanessa focus more on making good songs and you will be better off. You haven’t had a decent song since you left the Gaza Camp.

5. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Big up st Vincent yah man she empty fi 2 a dem neatly gaza slim have a weird dressing fi true.
    A true yuh talking miss a was kartel ole carpet whey pick up everything but choo she guh sing song inna riva wata she claims grease can an a come for ppl.