SHAMAR AND KIMONE

7 thoughts on “SHAMAR AND KIMONE

1. Shamar you such a big fool.

Shamar so what if kimone phuck Jason ?.

shamar you shameless you phuck Mario and jason from LAB crew and you have the nerves fi a CALL kimone duppy .

shamar stop phuck friend and friend groupie gal.

Shamar what a way u alook 2year relationship .

Shamar you a pass around donkey.
    Shamar stop call tina jetset name.

Thiefing non ambitious shamar go get a job worthless gal.stop thief. You have no morals.

Shamar you are a parasite. Shamar stop live off the people them store. Shamar you a war over jason and you inna 2years Relationship and

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak OMG!!! Why gay men are like this? :ngakak Shamar your mouth need Detol sass crisse… :nerd All this over a jail bird? :ngakak Forget suspension, this need expulsion :nerd This shit is hilarious…Shamar I’m laughing at you boo!

3. Kimone killed and burned dog shit shamar!!!!!!!!!!!!! Di gal style u wicked!!!!! U nuh have nuh shame!!! When is Trudy a Florida a di man life!! Jason love Trudy gone to bed! He even loves her daughter! U look so stupid killing ur self to prove and paying for that lawyer fee? How di fuck u gonna look when di next man name start call? Memba u easy fi fuck unnu! Big up Kimone wid er assets! Wey fuck and don’t tek tins serious cause some bwoy fi jus gwan get some fuck!! U a pressure a gal baaaaadddd!!!!! U have er cross! Angry and miserable!! acting like a fool!!!! OH WHAT A GRAND LAUGH TIME IM HAVING!! Dis big elephant titis careless gal wey a style di gal Pinckney!!!!!!!! U fi gweh!!!!!!!!!

4. Some gyal late to the game or de pan the bench while some neva arrive at all. Every man fi himself caz dem ppl ya ramp rough out ere

5. Somebody send a file pan shamar to markie, him nuh stop talk bout man beaten and wi al know sey Jason love bear er and black and blue er eye, nuhtin feel sey him a done shamar under di quiet

6. Mi cyaah badda lol. Den a prison hood dem a cuss ova lol right now we need to get him prison wife on di line tuh cause him sound popular.