SEAN KINGSTON MADDA CLEAR HAR CONTAINER

12 thoughts on “SEAN KINGSTON MADDA CLEAR HAR CONTAINER

1. The view nice up deh fi true. What a woman voice sound like she drink only 40 oz and smoke ten packs a day.

2. The comments :hammer :hammer if she have a man :hoax :salahkamar no man in them right mind want that :najis

3. Dead dog like ur mother n father.look here dont mixx me up in a people mixx up that i dont know. Uno suh f uking fool if somone say dont fo this or that uno tag dem, anon 3.30 mi a nuh gremlin n low life like u so back off a TinaC name u hear. Dont give a fuk bout u a u low life n how people budiness intrest a ole gremlin and low life like u. Dont u have a bible to read n know dat God nuh like dutty heart, red eye n badmind gremlins like urself. Ur daddy should not push u out his asshole, him should abort u Anon 3.30. Stop stress mi name mi nuh like gremlins.

4. Vulgar, ray-ray, neva-see come-see ooman. Poor neighbour’s mus in shock n a wonda she Dis old Bhutto come from in dem neighborhood

5. I agree she needs to go get a damn job, spening up the man money and showing all this to the world, this nuh haffi post enuh

6. TinaC. We all know that it’s you that’s sending in the stories and coming on here pretending to care or defended her. Listen just send in a post and give us the real deal. WHY ARE YOU MAD AT HER?. What did she do? Did she cut you off? She chat yuh? She didn’t tell you she was moving? Ah smaddy pinch yuh and tell yuh? You are the only one over here who cares about them, so anything involving them ah yuh ah lead. Janice neva tell yuh that she was moving, and that’s how you confirmed that YOU AND HER WERE NEVER FRIENDS!! And it bun yuh seh you’ll never see the house!! All white gyal in deh!

7. Magnifier stop call me name, it shows how stupid and fool u people are. If u a look company go else where gremlins. Damm fools, again they should have a charge to hang people or kill dem execution style when they are so foolish like u magnifier. Damm ass, gwan loose sleep over who TinaC is, if some a uno never pass maths n english i wonder how uno tell who does what. This is the internet i can type any name i want stupid. No wonder people always done some a uno over here. Magnifier it appauldin how u cant figuer out ur own life but u online tryi g to figure out who is who, u nuh only dumb u damm fool fool too,