NINJA ONSTAGE

IT IS FUNNY HOW NINJA REACH ONSTAGE GONE TALK BOUT MUSIC INDUSTRY KILL TOYA AND SMOOTH OFF THINGS..NINJA YUH NUH REAL. MI GLAD YUH GI JOE DI GOOD NAME LIKE YUH A TRY LOOK A COME BACK WID JOE DOE ? LOL.. MI DID THINK YUH NINJA DID A GO LEAVE THIS ONE ALONE BUT MI DID KNOW YUH WUDDA RUN IN… TOYA REAL AND HOW YUH LOVE HAR??..NINJA YUH JUS TELL LIE PAN TOYA AFTER YUH PARTY WID DI MONEY? MI NUH KNOW WHY YUH NEVER TELL WINFORD SEH YUH STOP CONTACT TOYA AFTER YUH TELL DI LIE BOUT DI PARTY MONEY? DI MONEY YUH GET YUH BUY MORE ONION DAN MEAT AND DEN GO CALL UP DI GIRL NAME AND MALICE HAR BECAUSE YUH KNOW YUH CALL HAR NAME..SOME A UNO FI LOW TOYA NAME AND YUH A ONE A DEM..BECAUSE YUH NINJA MAN HAVE JUST AS MUCH GUILT DAN DI REST A DEM DI WHOLE A UNO A HYPOCRITE AND TEEF.
https://www.youtube.com/watch?v=_Vi9gddUbVo&feature=youtu.be

0 thoughts on “NINJA ONSTAGE

1. yuh nuh better than ishawna probable yuh a f**k joe to yuh nuh notice how the people dem a lick out pon yuh site since dem find out yuh dem pon joe payroll some people do yuh up a toya nite nite and talk the things dem………………. battyman

1. mi a wah? whey u know bout mi? NOTHING…Yuh nor dem dont know NOTHING about me fi chat bout do up a nine night so that is a big joke to all me. When uno a chat uno fi come wid facts bout payroll uno know what a payroll is? But learn this big pussy bitch…If Joe did a pay me..I would have no reason to be on the www so put that ina u big hole mek dem f– it in bright..Ninja knows what he did and I dont have to lie pan him, what it bun u because mi seh him lie pan di girl? It bun u bad doe? :ngakak

2. good morning met!!!! Please dont make the johncrow dem draw you out. what you have on your side is history and it will come to light on your side. youve proven your self numerous times so ignore dem. Bless up you self muma and sorry for your loss

1. Thank you! But dat germs love come yah come talk and a come tell lie bout payroll and nine night dem fi stop walk and tell lie. I know ninja mus feel bad now but when people are alive who do good by you, do the same by them , dont lie pan a person who u did good wid and who was good to u..He was one of the first person from the industry who reached out and tried to help her but the devil stick him like di rest a dem das all I can seh

3. I went down for her funeral I’m still here as a matter of fact I was present at the nine night was a monster the numbers that said my 2 words in tribute however nothing was said at met or jmg
    smfh