NINJA DONE CHIN AGEN DIS MAWNIN

HIM SEH CHIN LICK OUT BATTAM AND ALL KINDA SUMTING…CHIN SEH NINJA WANT HAR BUT ME DID HEAR SEH NINJA DID TEK SOME OFFA CHIN..TODAY HE IS SAYING NO :nerd

12 thoughts on “NINJA DONE CHIN AGEN DIS MAWNIN

1. Hoolllllddddd onnnnn (Ina mi Ninja Man voice). Listened to the first few seconds and hear him asking people to send on the likes. Now diss long time big man, a duh di tings fi like. Why him a follow up Chin? In my eyes Chin won, Ninja Man is clearly bothered. Him look dutty and stink like. Just wake an dey pan social media a diss woman. Waste Man! He could be the President of the Waste Man Federation. Why him stayed bothered by Chin an di amount a man shi took.take/will take!

2. Met when he said give him a minute i think he went & sniff something because did u see how he was drawing up his nose afterwards

3. Dat draw up nose sick every drank-kro stumuk. Dem sey wey nuh dead nuh dash it wey an woman luck dey a dungle heap. Chin can buss or meet a big top man wey mek har inna a smaddy.

4. Ninja man, a real man dont curse no womb at all, if u nuh kniw nothing, womb are a blessing n a woman have womb. U damm waste man u. It is not even funny, the way ur life full a crosses see 2 a ur sons turn gay something u lick out against. Ninha man your life is full of generation curse and u will live long enough to suffer like dog. No man nuh suppose to a cuss no woman like this on social media, u dam low life animal u. Damm disgusting john crow u n the rest a nasty men dat curse females on social media, u gwan go join the boys in the gully on half way tree road. Mi nuh like chin either hiwever u dutty ninja

5. Ninja Man seems to not be too busy these days because if he was this wouldn’t make it to the internet.

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak yow chin a lick out batty mi cyah manij.

7. This wat happen when bad man tun sissy and start dress like females, wearing leggings, mi see ninja in a one red leggings mi wonder if a oil him oil him skin fi reach in a it. Too much jamaican male entertainers are secret transgender das why them wear so many tight clothes and trace like females. Ninja man, bounty killa, tony materhorn, dem need fi come out a the closet.

8. Ninja man mouth remind mi how Batty man Dale weh did a cuss di woman ova har son Batty hole did look.Ninja ugly and fava one long time creature weh lik in a di bottom ah di sea,By di way who a him parents ? Ah must one dinosaur or a rhinoceros

9. Ninja crawney n favor stale n used sanitary pad. Cant stand dis damm troll looking fish of a man. Look like a cross breed between human, rotweiller and pitbull dog.