NICKY VS CUSTOMER

9 thoughts on “NICKY VS CUSTOMER

1. A hope no decent business ppl buy nothing from this gal. Why she affi post everything on ig live? Nobody never had to know what happened between u and d woman,a tell u dem fans a hype dem up bad.

2. Met a you a di customer ‍♀️ cause me think mehear she say a di lady over the mix up site #Pinkwall. I don’t sorry fi none a dem people weh do business with this heffer.

3. A doe sorry fi yuh customer gal! Caah yuh affi be a big eediat gal first, fi a bleach fi rub off whey yuh bawn wid, second fi a buy tings from a bleach out skin whey naaa come back dunce teefing gal whey rob up how much millions from ppl. Yuh deserve everything yuh get.. ppl fi fool but not this way.

4. THE LADY DOG OUT NICKY BAD BAD…………………………..

SHE GET WHAT SHE DESERVED; WHY THE F….K SHE GONE INNA BUSINESS WITH NICKY FAH. FUCKER YOU

5. Nikki chromaz has a bad reputation wen it comes to money an business, all over social l media an the WWW , not sumthing that was hard to find out an u chose to go ahead an do business wid her £460 anuff money, u get wat u deserve, expensive lesson

6. What’s wrong WITH THESE PPL BOUT FANS, THEYRE YOUR FCKING FOLLOWERS… JAMAICAN PPL TOO HYPE, SO IF THAT THE CASE MI HAVE FANS TO, WE ALL HAVE FANS LOL…

7. Then a what kind a bleaching creme them want so? To look crawny like this gal. Ppl really fool. Me na buy nothing to mek me look worst than mi already tan.